Katalog Média Sunda • Majalah Manglé


Majalah Manglé
Nomer: 414
Edisi: Fébruari 1974
Jumlah Tulisan: 31
Majalah Manglé
Nomer: 415
Edisi: Maret 1974
Jumlah Tulisan: 27
Majalah Manglé
Nomer: 416
Edisi: Maret 1974
Jumlah Tulisan: 26
Majalah Manglé
Nomer: 2360
Edisi: 09 Fébruari 2012
Jumlah Tulisan: 38
SUNDANEWS gaduh angen-angen pikeun ngariungkeun sakabéh arsip data kasundaan di dieu, ti baheula ka ayeuna, ti bihari ka kiwari. Sadérék tiasa teras nengetan lajuning laku tina ieu kagiatan, kumargi peryogi waktos nu panjang pikeun ngalihkeun jutaan kana kana Wéb. Diantos deui kasumpinganana.