Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaUmumRebo, 07 Méi 2014 16:25

Tilu Badog ATM Dicerek di Sumedang

Ku Amra Iska
SN
Komplotan badok mesin ATM. [Potret: http://news.detik.com/]

(SundaNews, Bandung) Polrés Sumedang nyerek komplotan badog duit tina mesin anjunan tunai mandiri (ATM). Kabéhna téh tiluan: Erwin Firnando (24), Beni Afrizal (27), jeung Ahmad Junaedi (34). Biasana, éta badog sok ngabobol mesin ATM di sakuliahing Jawa Barat.

Mana nepi ka bisa kacerek téh da Nelita Agustini (44), nu ampir kabobodo ku éta badog, méré laporan ka pihak kapulisian. Atuh teu isuk teu mangkuk, da dina peuting harita kénéh éta badog téh geus teu bisa ngejat deui.

“Api-apina mah si badog téh nyelapkeun pentul korék api dina biwir mesin ATM. Pas ningali calon korban sapertos anu kasulitan, nembé si badog nyaketan. Katingalina mah enya sapertos nu badé nulungan, padahal mah kapan badé ngagentoskeun kartu ATM nu korban ku kartu ATM nu méh sami. Atuh waktos dilebetkeun téh, puguh baé macét,” cék Kapolres Sumedang, AKBP Yully Kurniawan.

Saterusna, balad si badog nu hiji deui asup. Sarua api-apina mah rék nulungan. Terus wéh api-api nélépon ka call center, padahal mah nu ditélépon téh baladna kénéh nu keur tunggu dina mobil.

“Biasana si korban téh dituyun supados nyebatkeun nomer PIN. Tos kitu mah atuh lapur wéh artos si korban téh, boh ku cara langsung nyandak artos, ditransferkeun, atanapi balanja éléktronik,” pok Yully deui. 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...