Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaSalasa, 08 April 2014 06:34

Jadwal Midang Féstival Drama Basa Sunda XIII

Ku Yosep Rustandi
SN
Teater Campernik, Cimahi [Potret: dok. Panitia FDBS]

Féstival Drama Basa Sunda XIII bakal lumangsung ti tanggal 14 April nepi ka 4 Méi 2014, di Gedong Kasenian Rumentangsiang, Jl. Baranang Siang No. 1 Bandung. Sabada diundi, tur antukna diputuskeun yén jadwal midang téh nyaéta:

 

Senén, 14 April 2014

Jam 10 – 11.30 WIB

Lorong Teater A Kabupaten Subang midangkeun naskah “Di Hiji Tempat Nu Biasa” karya Nazaruddin Azhar

 

 

Jam 13 – 14.30 WIB

Teater Keung STIEPAR YAPARI AKTRIPA Kota Bandung

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Sate Sapi STKIP Sebelas April Kabupaten Sumedang Midangkeun naskah ”Émén Cémén” karya Arthur S. Nalan

 

Salasa, 15 April 2014

Jam 10 – 11.30 WIB

Teater Manggala STT Al Musadaddiyah Kabupaten Garut

 

Jam 13 – 14.30 WIB

Sambada UPI Kota Bandung Midangkeun naskah “Rucah” karya Lugiena Dea

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Teater Lakon UPI Kota Bandung Midangkeun naskah “Di Hiji Tempat Nu Biasa” karya Nazaruddin Azhar

 

 

Rebo, 16 April 2014

Jam 10 – 11.30 WIB

STUDI Teater UNISBA Kota Bandung midangkeun naskah “Titi Laras” karya Dadan Sutisna

 

 

Jam 13 – 14.30 WIB

Teater The Baster

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Komunitas Seni Sasta STKIP Siliwangi Kota Cimahi Midangkeun naskah “Bulan jeung Kurupuk” karya Yusef Muldiana

 

Kemis, 17 April 2014

Jam 10 – 11.30 WIB

Teater Penus Kabupaten Subang

 

Jam 13 – 14.30 WIB

Garnida STKS Kota Bandung Midangkeun naskah ”Émén Cémén” karya Arthur S. Nalan

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Teater Top Aloysius Kota Bandung Midangkeun naskah ”Émén Cémén” karya Arthur S. Nalan

 

Jumaah, 18 April 2014

Jam 09.30 – 11.00 WIB

Teater Djati Kabupaten Sumedang midangkeun naskah ”Hak Péto” karya Bode Riswandi

 

Jam 13.30 – 15.00 WIB

Teater Lisema Kota Bandung midangkeun naskah ”Hak Péto” karya Bode Riswandi

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Teater Senapati Kota Bandung midangkeun naskah “Di Hiji Tempat Nu Biasa” karya Nazaruddin Azhar

 

Saptu, 19 April 2014

Jam 10 – 11.30 WIB

Teater Kabut Kota Cimahi midangkeun naskah “Cinta Katungkul ku Pati” karya Ayi G. Sasmita

 

Jam 13 – 14.30 WIB

Teater Tari Indramayu Kabupaten Indramayu

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Sanggar Seni Bambu Indah Kabupaten Karawang midangkeun naskah ”Hak Péto” karya Bode Riswandi

 

Ahad, 20 April 2014

Jam 10 – 11.30 WIB

Campernik Kota Cimahi midangkeun naskah “Sastra Jéndra” karya Dhipa Galuh Purba

 

Jam 13 – 14.30 WIB

Bumi Sandiwara Kota Sukabumi

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Theroris-C- 13 Kota Bandung Midangkeun naskah “Rucah” karya Lugiena Dea

 

Senén, 21 April 2014

Jam 10 – 11.30 WIB

Teater Patih Bandung Kota Bandung midangkeun naskah “Cinta Katungkul ku Pati” karya Ayi G. Sasmita

 

 

Jam 13 – 14.30 WIB

Teater Getih Kota Bandung Midangkeun naskah “Bulan jeung Kurupuk” karya Yusef Muldiana

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Teater Mercusuar Kabupaten Bandung midangkeun naskah “Cinta Katungkul ku Pati” karya Ayi G. Sasmita

 

 

Salasa, 22 April 2014

Jam 10 – 11.30 WIB

GSSTF UNPAD Kabupaten Sumedang Midangkeun naskah “Di Hiji Tempat Nu Biasa” karya Nazaruddin Azhar

 

 

Jam 13 – 14.30 WIB

Toneel Bandung Midangkeun naskah “Di Hiji Tempat Nu Biasa” karya Nazaruddin Azhar

 

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Teater Nusantara 32 Kota Bandung Midangkeun naskah “Rucah” karya Lugiena Dea

 

Rebo, 23 April 2014

Jam 10 – 11.30 WIB

Teater Dongkrak Kota Tasikmalaya Midangkeun naskah “Di Hiji Tempat Nu Biasa” karya Nazaruddin Azhar

 

 

Jam 13 – 14.30 WIB

Teater Bengsas SMAN 1 Majalaya Kabupaten Bandung Midangkeun naskah “Rucah” karya Lugiena Dea

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Teater Handeuleum Kabupaten Bandung midangkeun naskah “Sastra Jéndra” karya Dhipa Galuh Purba

 

Kemis, 24 April 2014

Jam 10 – 11.30 WIB

Teater Tarian Mahesa (TTM-C) Kabupaten Ciamis midangkeun naskah “Sastra Jéndra” karya Dhipa Galuh Purba

 

Jam 13 – 14.30 WIB

Teater Gabung UNSIKA Kabupaten Karawang Midangkeun naskah ”Émén Cémén” karya Arthur S. Nalan

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Teater Lumbung Kabupaten Karawang Midangkeun naskah “Bulan jeung Kurupuk” karya Yusef Muldiana

 

Jumaah, 25 April 2014

Jam 09.30 – 11.00 WIB

Teater Tasbe Kabupaten Bandung Midangkeun naskah “Rucah” karya Lugiena Dea

 

Jam 13.30 – 15.00 WIB

Lorong Teater B Kabupaten Subang midangkeun naskah ”Hak Péto” karya Bode Riswandi

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Teater Hiji Kabupaten Bandung Barat midangkeun naskah ”Hak Péto” karya Bode Riswandi

 

Saptu, 26 April 2014

Jam 10 – 11.30 WIB

Teater Sangkala Kabupaten Cianjur midangkeun naskah “Cinta Katungkul ku Pati” karya Ayi G. Sasmita

 

 

Jam 13 – 14.30 WIB

Koppaster Kota Tasikmalaya midangkeun naskah ”Hak Péto” karya Bode Riswandi

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Teater Polos Kabupaten Tasikmalaya

 

 

Ahad, 27 April 2014

Jam 10 – 11.30 WIB

LISES Citraresmi UNWIM Kabupaten Sumedang Midangkeun naskah “Rucah” karya Lugiena Dea

 

Jam 13 – 14.30 WIB

TEPAS UNPAD Kabupaten Sumedang midangkeun naskah “Cinta Katungkul ku Pati” karya Ayi G. Sasmita

 

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Cast 7 Kota Bandung Midangkeun naskah ”Émén Cémén” karya Arthur S. Nalan

 

 

Senén, 28 April 2014

Jam 10 – 11.30 WIB

Teater Koin Kabupaten Bandung Midangkeun naskah ”Émén Cémén” karya Arthur S. Nalan

 

Jam 13 – 14.30 WIB

Teater Baraya Kota Bandung midangkeun naskah “Cinta Katungkul ku Pati” karya Ayi G. Sasmita

 

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Teater Coret Besiks UNWIR Kabupaten Indramayu Midangkeun naskah ”Émén Cémén” karya Arthur S. Nalan

 

 

Salasa, 29 April 2014

Jam 10 – 11.30 WIB

Teater Obor Kota Bandung midangkeun naskah “Sastra Jéndra” karya Dhipa Galuh Purba

 

Jam 13 – 14.30 WIB

Teater Lumut Kota Bandung Midangkeun naskah ”Émén Cémén” karya Arthur S. Nalan

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Teater Kebun SMAN 1 Purwadadi Subang midangkeun naskah ”Hak Péto” karya Bode Riswandi

 

Rebo, 30 April 2014

Jam 10 – 11.30 WIB

STKIP Muhammadiyah Kabupaten Kuningan midangkeun naskah ”Hak Péto” karya Bode Riswandi

 

Jam 13 – 14.30 WIB

Pesan Tren CIPOK Kabupaten Majalengka Midangkeun naskah “Rucah” karya Lugiena Dea

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Posstheatron Kabupaten Garut midangkeun naskah “Cinta Katungkul ku Pati” karya Ayi G. Sasmita

 

 

Kemis, 1 Méi 2014

Jam 10 – 11.30 WIB Midangkeun naskah “Bulan jeung Kurupuk” karya Yusef Muldiana

Teater pecut dapur Sastra UNIKU Kabupaten Kuningan

 

Jam 13 – 14.30 WIB

Teater Uzlah Kabupaten Garut midangkeun naskah “Cinta Katungkul ku Pati” karya Ayi G. Sasmita

 

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Teater Sigma Kabupaten Garut Midangkeun naskah “Rucah” karya Lugiena Dea

 

Jumaah, 2 Méi 2014

Jam 09.30 – 11.00 WIB

Teater Widuri Kota Bandung midangkeun naskah ”Hak Péto” karya Bode Riswandi

 

Jam 13.00 – 15.00 WIB

Teater Awal Bandung Midangkeun naskah “Bulan jeung Kurupuk” karya Yusef Muldiana

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Teater 13 Senja Kota Cimahi Midangkeun naskah “Di Hiji Tempat Nu Biasa” karya Nazaruddin Azhar

 

 

Saptu, 3 Méi 2014

Jam 09.30 – 11.00 WIB

Teater 3 Smoet Kabupaten Purwakarta

 

Jam 12 – 13.30 WIB

Teater KLOP Kota Cimahi Midangkeun naskah “Di Hiji Tempat Nu Biasa” karya Nazaruddin Azhar

 

 

Jam 13.35 – 15.05 WIB

Komunitas Seni Teater STMIK Mardira Kota Bandung midangkeun naskah ”Hak Péto” karya Bode Riswandi

 

Jam 15.30 – 17.00 WIB

Teater Adji Kanik Barau Sanifah kab Berau Prov Kalimantan Timur Midangkeun naskah “Di Hiji Tempat Nu Biasa” karya Nazaruddin Azhar

 

 

Dina poé pamungkas, Ahad, 4 Méi 2014, 19.30 nepi ka réngsé, bakal digelar pintonan Téater ”Tanjeur Pajajaran”, karya Yoseph Iskandar, sutradara Dadi P. Danusubrata, produksi Téater Sunda Kiwari. Saterusna dipungkas ku béwara pinunjul Féstival Drama Basa Sunda XIII. 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...