Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaUmumJumaah, 28 Maret 2014 02:46

Aburizal Bakrie Pelesiran jeung Dua Artis ka Pulo Bulan Madu Maladéwa

Aburizal Bakrie: “Nyebarkeun Vidéo jeung Marcella Mangrupa Kampanye Hitam!”

Ku Hadi Seto
SN
Aburizal Bakrie jeung Marcella Zalianty [Potret: Istimewa]

(SundaNews) Sumebarna video pelesiran Aburizal Bakrie jeung dua artis ka Maladéwa kaitung ngageunjleungkeun. Lantaran, sumebarna dina mangsa nyanghareupan pemilu législatif. Dina éta  video anu panjangna 3 menit 22 detik, Aburizal jeung Wakil Ketua Komisi III DPR Azis Syamsuddin, dibarengan ku dua artis Marcella Zalianty jeung Olivia Zalianty. Éta vidéo  muncul di Youtube sabada diupload ku  akun DP News, Kamis (20/3/2014).

Aburizal nandeskeun  dina konferensi pers anu digelar di VIP Room Borobudur, Bandara Internasional Ahmad Yani, Semarang, Ahad (23/3/2014) beurang, yén éta vidéo téh lumangsung taun 2011-2012. Ku kituna, Aburizal nganggap éta vidéo mangrupa salahsahiji kampanye hitam pikeun ngancurkeun ngaranna.

Aburizal anu dina éta acara konfrensi pers dibaturan ku  pamajikanna (Tatty Bakrie), jeung anak minantuna (Anindra Ardiansyah Bakrie -Nia Ramadhani).,  ngécéskeun yén miangna ka  Maladewa jeung dua artis  téh ngahaja pikeun ngawanohkeun kasuksésan Maladéwa. Demi ngajak dua artis adi-lanceuk, ku lantaran dianggap mibanda préstasi. Marcella jeung Olivia nyaéta panitia  dina kagiatan organisasi kapamudaan Golkar di Bandung, sarta Azis Syamsuddin mangrupa Ketua KNPI.

 

 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...