Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaUmumJumaah, 24 Januari 2014 23:55

KH Sahal Mahfudz Ngantunkeun

Ku Lia R
SN
KH. Sahal Mahfudz [Potret: edisinews.com]

(SundaNews) Rois Am Pengurus Besar Nahdatul Ulama (NU),  KH Sahal Mahfudz, parantos ngantunkeun  tabuh 01.05 WIB di palinggihanna, Pasantrén Maslakul Huda, Désa Kajen, Margoyoso, Pati, Jateng. Saméméhna, Kiai Sahal kungsi dirawat di RS Karyadi Semarang.

Basa keur dirawat di  RS Karyadi Semarang, sababaraha tokoh ngalongok Kiai Sahal, saperti  Jusuf Kalla, Ganjar Pranowo jeung Ketua Umum PPP Suryadharma Ali. Surya ngalongok dibarengan ku  Ketua Majelis Syariah DPP PPP, KH. Maemun Zuber jeung KH Nur Iskandar, Wakil Ketua MPR Lukman Hakim Saifuddin, Sekjen PPP Romahurmuziy, jeung Sekretaris FPPP DPR Muhammad Arwani Thomafi.

Kiai Sahal lahir di Désa Kajen, Margoyoso Pati,  tanggal 17 Desember 1937. Almarhum ti taun 1963 ngaluluguan Pondok Pasantrén Maslakul Huda di Kajen Margoyoso, Pati, Jawa Tengah. Basa keur jumeneng kénéh, KH. Sahal ogé kungsi  aktif di organisasi Pelajar Islam Indonesia (PII). Layon ieu putra katilu ti pasangan Kiai Mahfudz bin Abd Salam al-Hafidz jeung Hj. Badi'ah,  dimakamkeun poé Jumaah  di Pati.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...