Bagikeun ka Lapak Facebook

CarangkaEuleuh-EuleuhJumaah, 24 Januari 2014 04:15

Nikita Mirzani Buligir Dina Film Indonésia

Ku Hadi Seto
SN
Nikita Mirzani pamer tato dina "Drakula Cinta" [Potret: KapanLagi]

(SundaNews, Jakarta) Maén dina film anyar Indonésia anu judulna “Drakula Cinta”, Nikita Mirzani mintonkeun adegan panas. Nikita mamérkeun tato dina sakujur awakna, kalayan henteu ngagunakeun kutang. Ieu film  anu diproduksi ku Putra Kusuma Pictures téh lolos Lembaga Sénsor, kalayan geus mimiti ditayangkeun tanggal 23 Januari 2014.

Sajabana ti mintonkeun tato dina tonggongna, Nikita ogé némbongkeun tato di bagéan séjén awakna nu kaitung vital. Film “Drakula Cinta” diwaragadan ku produsér nu leuwih dipikawanoh minangka paranormal, nyatana Ki Kesumo. Nyaritakeun rajapati anu dilakukeun ku  drakula ku cara ngawisaya ngaliwatan asmara. Mimiti nguniangna Drakula téh dimimitian ku ayana pameran barang-barang bersejarah dunya, anu diantarana  mamérkeun sihung drakula Rumania.

Film “Drakula Cinta”  digarap ku A Leung Wong, saurang sutradara asal Hongkong, kalayan dirojong ku para pamaén anu asalna ti rupaning nagara. Sajabana ti Nikita Mirzani, aya ngaran-ngaran saperti Five Vi, Torro Margens, Rony Dozer, Ki Kusumo, jeung Axel Putra Kusuma. Artis impor séjénna  Cathy, Zelvie, Ivan Leonardo (Rumania), Kent (Amerika), James (Rusia) jeung artis cilik Maxi (Amerika).***

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...