Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaSosial BudayaSalasa, 21 Januari 2014 15:53

Taun 2014 Pamaréntah Kota Bandung Nyayagikeun Raskin Deui

Ku Amra Iska
SN
Ilustrasi Raskin. [Potret: jabar.tribunnews.com]

(SundaNews, Bandung) Jero taun 2014, Kota Bandung geus ngancokeun waragad keur raskin (béas keur kaom miskin), nu gedéna 24 milyar. Waragad nu pohara gedéna téh keur balanja béas jeung tangtu keur biaya nu ngokolakeunana. Demi wincikanana, keur meuli béas Rp 1.600/kg jeung keur ngokolakeunana Rp 500/kg ti kalurahan ka nu bakal narimana.

Ieu béja ditepikeun ku Dinas Pertanian dan Ketahanan Pangan (Distan KP) Kota Bandung, langsung ka para camat, lurah, jeung ketua pokja raskin kalurahan sa-Kota Bandung, di Balé Kota, Salasa (21/1/2014). Anapon pikeun kalancaran lumangsungna ieu program, Distan KP baris gawé bareng jeung Perum Bulog Divre Bandung. Béas bagikeuneun rék langsung dipasrahkeun ka unggal kalurahan. Ku kituna, tugas kalurahan buru-buru marios kualitas jeung timbangan béas.

“Jumlah nu baris nampi raskin téh sadayana aya 62.255 rumah tangga. Pami dina emprona aya béas nu kualitas sareng timbanganana teu nyugemakeun, énggal laporan dina dangka waktos 2x24 jam. Tangtos pihak Bulog sayogi kanggo ngarironkeun béas, asal teu acan kabagikeun ka masarakat,” cék Élly, minangka kapala Distan KP Kota Bandung.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...