Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaUmumSalasa, 21 Januari 2014 15:35

Taun Ngabebenah Disiplin, Pamaréntah Kota Bandung Euyeub ku Uruseun

Ku Amra Iska
SN
Conto bando ilegal. [Potret: mediakontraktor.com]

(SundaNews, Bandung) Wali Kota Bandung, Ridwan Kamil, langsung maluruh sumebarna réklameu bando ilégal di Jalan Ir H Djuanda, Dago. Malah ieu masalah bisa manjang nepi ka wilayah hukum. Ku kituna, mun téa kudu nepi ka pasidangan, Pamaréntah Kota baris dibantu ku jaksa pangacara nagara (JPN).

“Kanggé ngajalankeun program taun ngabebenah disiplin, tangtos seueur urusan nu kedah dibebenah. Réklameu bando ilégal sadayana aya genep, kalayan alesan dipasang kanggé jematan pameuntasan balaréa; nyaéta di sapanjang Jalan Dago aya opat, di Jalan Dipatiukur hiji, hiji deui di Jalan Asia Afrika,” cék Ridwan ka wartawan, Salasa (21/1/2014).

Numutkeun aturan, di Jalan Dago teu meunang aya réklameu. Ngan nya kitu téa, sok ngabarongohan. Ku kituna, Ridwan Kamil merih Dinas Pertamanan dan Pemakaman (Distamkam) pikeun maluruh jumlah réklame nu cocog, boh tempatna boh wangunna.

Leuwih jauhna deui, Ridwan ngécéskeun yén ketakna téh taya patalina jeung kapentingan pulitik. Harepan Ridwan mah nu barisnis di Kota Bandung téh tuhu kana aturan. Anapon patali jeung réklameu bando ilégal téa, Ridwan rék langsung ngabongkar nu keus puguh kapanggih. Sabab, mun teu kitu, éta bando moal bisa runtuh.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...