Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaÉkonomiJumaah, 17 Januari 2014 14:55

Harga Sayuran di Pasar Induk Guntur Keur Meujeuhna Marahal

Ku Amra Iska
SN
Padagang cabe di pasar. [Potret: jambiupdate.com]

(SundaNews, Garut) Jero lima poé ka tompérnakeun, harega cabé di Pasar Induk Guntur, Kabupatén Garut, undak nepi ka Rp. 10.000,- sakilona. Undaknya harega keuna pikeun unggal rupa cabé. Harega sawatara sayuran, daging hayam jeung endog teu netep deuih, sarua marahal.

Cék Kapala UPTD Pasar Induk Guntur, Dayat, harega cabé beureum gepéng ngahontal angka Rp. 35.000,- sakilona. Padahal, lima poé ka tukang haregana téh Rp. 25.000,- kénéh. ari cabé beureum kiriting, undak tina Rp. 24.000,- kana Rp. 30.000,- sakilo.

Anapon harega nu séjénna, cabé rawit beureum Rp. 28.000,-; cabé rawit héjo Rp. 24.000,-; cabé rawit campuran Rp. 25.000,-; tomat Rp. 6.000,-; wortel Rp. 6.000,-; engkol Rp. 3.500,-; buncis Rp. 6.000,-; kacang héjo Rp 15.000,-; kacang kadelé impor Rp 9.500,; jeung kacang kadelé lokal Rp 9.000,-.

“Béas IR-64 nomer hiji pangaosna Rp. 8.200,-; IR-64 nomer dua Rp. 7.800,-; béas sétra Rp. 8.500,-; béas jember Rp. 8.500,-; sareng béas pandan wangi Rp. 9.000,-; hayam kampung Rp. 50.000,-; daging hayam ras Rp. 28.000,-; daging sapi Rp. 95.000,-; endog hayam Rp. 18.000,-; lauk emas Rp. 20.000,-; lauk teri Médan Rp. 46.000,-; jeung lauk asin gabus Rp. 48.000,-; gula beureum Rp. 15.000,-; gula bodas Rp. 11.500,-; minyak goréng dua kali nyaring Rp. 13.000,-; minyak goréng curah Rp. 10.500,-; mantéga Rp. 21.000,-; jeung tarigu Rp. 8.000,-,” cék Dayat ka wartawan, Jumaah (17/1/2014).

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...