Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaUmumSenén, 13 Januari 2014 12:09

Kapolda Jabar Rék Néangan Tarékah Geusan Ngungkab Kajahatan

Ku Amra Iska
SN
Kapolda Jabar biantara. [Potret: jabar.tribunnews.com]

(SundaNews, Garut) Mingkin dieu téh dunya mingkin harénghéng. Kajahatan tumuwuh di mana-mana. Teu lalalenges deuih, dalah patugas kaamanan modél pulisi jeung TNI gé réa nu milu jadi korban, boh nu dikadék boh nu ditémbak.

Geusan ngungkulan kajahatan sangkan teu beuki ngagalaksak, Kapolda Jabar, Irjén Pol Mochamad Iriawan, negeskeun yén pihakna baris ngagelar oprasi gedé-gedéan. “Dina ahir dugi ka awal taun ayeuna lumangsung sababaraha hiji kajahatan, sapertos di Kabupatén Bandung, Garut sareng Bogor. Iwal ti nyerang warga, nyerang anggahota pulisi deuih, éta jalma jahat téh” cék Kapolda ka wartawan basa ngalongok Mapolrés Garut, Senén (13/1/2014).

Ku kituna, cék Kapolda kénéh, anggahota pulisi kudu nindak kalayan tegas jalma jarahat téa. Nu kudu leuwih waspada deuih, lantaran antara kahajatan di hiji tempat jeung tempat séjénna teu boga rambat kamaléna. “Pokona kami baris usaha sakuat tanaga kanggé ngungkab jalma nu tos luas ngalakukeun penémbakan,” cenah.

Kirim Koméntar tina Facebook

Koméntar (1)

fathan

ya allah meni seer pisan kajahatan teh

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...