Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaPulitikJumaah, 10 Januari 2014 10:59

Tacan Écés Rék Naon

Ridwan Kamil Rék Hiber ka Walanda Poé Salasa

Ku Amra Iska
SN
Ridwan Kamil-Oded M. Danial. [Potret: jabar.tribunnews.com]

(SundaNews, Bandung) Poé Jumaah (10/1/2014) mah Wali Kota Bandung katut wakilna pakepuk ku jadwalna séwang-séwangan. Odéd M. Damial, wakilna, baris miang ka Manado demi kapentingan seminar. Inditna téh kalayan widi—malah paréntah—ti Wali Kota Bandung, Ridwan Kamil.

“Simkuring nampi disposisi ti Pak Wali Kota kanggé ngabadalan anjeunna kana seminar nu pamilonna Asosiasi Pemerintah Kota Indonésia. Angkatna sareng asistén pamaréntahan,” cék Odéd ka wartawan.

Ari Wali Kota mah béda deui, cénah rék ngadon jumaah di Masjid Al Hikmah Gg. Soma Utara RT 01/11, Jalan Kiaracondong, Kalurahan Babakan Surabaya, Kacamatan Kiaracondong. Bada jumaah rék patepung lawung jeung masyarakat adat Sunda di Pendopo. Ari peutingna, rék méré pangbagéa dina acara istrénan Panitia Pemilihan Kecamatan (PPK)  sa-Kota Bandung, sarua di Pendopo.

Poé Salasa (14/1/2014), Ridwan téh rék hiber ka Walanda. Rék naon-naonna mah demit kénéh. Ngan nu puguh, cék Odéd, miangna téh demi kapentingan dines minangka Wali Kota. “Angkatna sareng ajudanana. Perkawis aya naon, simkuring gé tacan diiberan. Nu tos terang téh angkatna dinten Salasa. Lami-henteuna tacan terang deuih,” pokna.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...