Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaPulitikJumaah, 10 Januari 2014 10:42

Ngistrénan Bupati-Wakil Bupati Garut Anyar Kari Nunggu SK Kemendagri

Ku Amra Iska
SN
Paripurna DPRD Kabupaten Garut. [Potret: www.merdeka.com ]

(SundaNews, Garut) DPRD Kabupatén Garut tacan bisa nangtukeun sikep patali jeung ngeureunkeun pancén Agus Hamdani salaku Bupati Garut. Demi margana, DPRD tacan nampa surat kaputusan ti Kamentrian Dalam Negeri (Kemendagri). Éta surat baris jol bareng jeung surat kaputusan nu eusina ngabenum Rudy Gunawan-Hélmi Budiman minangka Bupati-Wakil Bupati Garut anyar (2014-2019).

Éta gé ari rapat paripurna mah geus gumelar ti ahir taun tukang kénéh. Malah hasilna geus dikirimkeun ka Kemendagri deuih, ngaliwatan leungeun Gupernur Jabar, Ahmad Héryawan. “Harepan mah minggon ieu gé surat kaputusan téh tos katampi. Da numutkeun wartos nu kadangu mah suratna téh tos aya di Mendagri,” cék Pupuhu DPRD Kabupatén Garut, Ahmad Badjuri ka wartawan, Jumaah (10/1/2014).

Numutkeun Bajuri kénéh, masa jawatan Agus Hamdani minangka Bupati Garut téh anggeusna ping 23 Januari 2014. Atuh ari surat kaputusan geus turun kalayan katampa ku leungeun DPRD mah, ngistrénan Bupati katut wakilna téh moal incah tina jadwal nu geus ditangtukeun.

“Saupami éta serat tos katampi, badé lajeng hubungan sareng Gupernur patali sareng acara istrénan.  Tempatna mah tos sayogi, di Gedong DPRD Kabupatén Garut baé. Rupina Senén (13/1/2014) badé barangkat ka Kemendagri kanggé maluruh surat kaputusan ngabenum Bupati nu énggal téa, iraha pastina éta serat badé kaluarna,” pokna deui.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...