Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaUmumKemis, 09 Januari 2014 16:17

Réa Urang Bandung nu Gawé di Jakarta Teu Panuju Terminal Lebak Bulus Tutup

Ku Amra Iska
SN
Terminal Lebak Bulus teu lana. [Potret: bungbens.wordpress.com]

(SundaNews, Bandung) Keur urang Bandug nu geus biasa lar-sup ka Jakarta mah, babakuna nu eureun di terminal Lebak Bulus, mutuh matak hanjelu éta terminal ditutupna téh. Ari sababna, bakal jauh deui ka tempat matuh gawé mun kudu tumpak beus jurusan terminal séjén, da sidik taya terminal nu padeukeut jeung Lebak Bulus.

Nu biasa miang ti Leuwipanjang upamana, réa nu ngedalkeun kateupanujuanana kana kawijakan pamaréntah Jakarta. Sri Mulyani salasaurangna. “Di Lebak Bulus mah raoseun, da caket ka mamana. Asa hanjelu abdi mah éta terminal ditutup téh, da dua dinten sakali uah-uih Bandung-Jakarta,” pokna ka wartawan.

Najan pulang-anting Bandung-Jakarta tilu atawa opat bulan sakali, Édi gé sapuk jeung Sri, teu panuju upama terminal Lebak Bulus ditutup. “Nanging nya kedah kumaha deui atuh. Satuju teu satuju gé da teu matak bolah kawijakan. Mung harepan téh mugi aya terminal gegentosna deui nu teu patos tebih ti nu asalna,” cék Édi semu pasrah tapi pinuh ku harepan.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...