Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaÉkonomiRebo, 08 Januari 2014 16:52

Harega Gas LPG 12 Kg Teu Sarua di Unggal Toko

Ku Amra Iska
SN
Ilustrasi. [Potret: foto.inilah.com]

(SundaNews, Bandung) Gara-gara harega gas LPG 12 kg kungsi undak, Indonésia ngadadak geunjleung. Di ditu-di dieu réréana ngan nu ngangluh. Magar hirup téh mutuh mingkin susah. Sawaréh nyacampah pamaréntah deuih, da dianggap teu towéksa ka rayatna. Atuh nya kitu kénéh kajadianana di Tanah Sunda, Jawa Barat.

Bangun teu hayang kabaud kana golongan pamaréntah nu teu towéksa ka rayatna, Gupernur Ahmad Héryawan nalungtik harega gas di pasar. Pasar Cihapit nu dijugjugna téh, Rebo (8/1/2014). Kawas indit-inditan ka tempat nu lianna, salila dines, Gupernur mah teu wéléh réa nu ngabuntut, sarombongan. Demi hasilna, katohyan yén harega gas di pasar téh teu kabéh sarua. Di hiji tempat Rp 110.000. Sedeng di tempat séjénna ngajual gas téh kalayan rega Rp 91.500. Aya nu masang harega Rp 95.000 deuih.

Toko Djitu nu masang harega Rp 110.000 pikeun gas LPG 12 kg téh. “Simkuring balanja gas ti Pangkalan Emong, Jalan Jakarta. Harita mah pangaosna téh masih 129 rébuan kénéh. Teras maos na koran, pangaos tos lungsur deui, nya ngical gé dilungsurkeun deui,” pok Lina ka Gupernur.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...