Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaUmumJumaah, 20 Désémber 2013 13:30

Bagéan Pasar Cicadas nu Kahuru Seuneu

Ku Amra Iska
SN
Susa-sesa toko nu kahuru seuneu. [Potret: jabar.tribunnews.com]

(SundaNews, Bandung) Taya halangan pikeun seuneu ngahuru toko di pasar Cicadas, najan keur hujan gé. Balukarna, patugas Polrés Bandung Tengah nutup jalan Ahmad Yani, perenahna pisan lebah pertélon Cicadas-Kiaracondong, geusan méré lolongkrang ka mobil Damkar nu rék mareuman seuneu. Atuh sakur kandaraan nu rék nuju ka Cicaheum téh maréngkol ka Kiaracondong. Teu burung macét parna lumangsung di sapanjang Jalan Ahmad Yani (Cicadas).

Kahuruan téh pernisna pisan mah poé Jumaah (20/12/2013), kira jam 06.00, isuk-isuk. Nu béak kaduruk di antarana ruko di wilayah Cidurian Kalér, Kalurahan Padasuka, Kacamatan Cibeunying Kalér. Iber kahuruan pasar karék katampa ku patugas pemadam kebakaran sanggeus 15 menit seuneu ngabebela, jam 06.15. Teu talangké deui, Damkar buru-buru ngiangkeung 18 unit mobil ka tempat kajadian.

Numutkeun panitén patugas, nu kaduruk téh kabéhna aya tilu wangunan. Demi seuneu datangna ti toko Hikaron, puseur penjualan kasur jeung busa. “Ayeuna nembé dugi kana prosés pendinginan. Insya Alloh dinten ieu gé seuneu tos hasil dipareuman. Dinten ieu sadayana baris réngsé,” Kabid Damkar Kota Bandung, Yoséph Héryansyah ka wartawan.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...