Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibBeja ti LapangRebo, 11 Désémber 2013 09:26

Piala Gupernur Jatim, Persib Tepung jeung Persebaya, PSM, Persela

Ku Amra Iska
SN
Skuat Persib siap makalangan. [Potret: jabar.tribunnews.com]

(SundaNews, Surabaya) Tanggal 15-22 Désémber 2013, Piala Gupernur Jatim baris gumelar deui. Taun ieu mah pamilonna téh tim-tim nu batanding di Indonésia Super League (ISL) wungkul. Ti dituna mah sakalian pemanasan geusan nyanghareupan musim ISL nu bakal datang. Kana ieu pasanggiri, puguh baé kleup kameumeut urang Bandung mah, Persib, milu jadi salah sahiji pamilonna.

Dumasar kana hasil koclokan, Persib kagolong kana Grup A. Nu bakal jadi lawan-lawanna téh Persebaya, PSM jeung Persela Lamongan. Adu hareupan jeung Persebaya katut PSM mah kawas metot ingetan kana laga klasik taun 90-an, basa jaman perserikatan jeung Liga Indonesia (ayeuna mah diganti jadi ISL). Sedengkeun di Grup B, nu baris aradu hareupan téh Arema Cronus, Sriwijaya FC, Gresik United jeung Persik Kediri.

Sual lapang nu kapilih pitempateun batanding, Grup A baris lumangsung di Stadion Gelora Bangkalan. Grup B mah di Stadion Kanjuruhan, Malang. “Milih Stadion Gelora Bangkalan kanggé laga Grup A téh da Polrés Lamongan teu widi, bisi aya riributan cenah, margi Persebaya janten salah sawios pamilon Grup A. Anapon kanggé laga pamungkas, Piala Gupernur Jatim baris lumangsung di Malang,” cék ketua panitia pelaksana (Panpel), Akhmad Munir ka wartawan.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...