Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaUmumJumaah, 06 Désémber 2013 14:41

Bangsat Jeroan CPU Komputer di Subang

Ku Amra Iska
SN
Ilustrasi. [Potret: poskotanews.com]

(SundaNews, Subang) Bangsat mah tara pulah-pilih palingeun. Rék ka nu beunghar, rék ka nu sangsara, rék ka nu pribadi, rék ka nu lembaga; bangun teu paduli. Satungtung aya kasempetan jeung palingeun mah, nya buru-buru digasab baé. Di Subang upamana, Laboratorium Komputer SMA Negeri 1 Cipeundeuy nu dibongkar bangsat téh.

SMA Negeri 1 Cipeundeuy perenahna di Kacamatan Cipeundeuy, Kabupatén Subang. Demi kajadian kapalingan komputer téa, lumangsung malem Jumaah (5/12/2013). Teu euleum-euleum, komputer sawelas, lamptop tilu jeung infocus hiji; nu diangkutna téh.

Mimiti kapanggihna téh nalika salasaurang juru jaga sakola rék asup ka rohang guru. Ana ngaliwat ka lebah laboratorium komputer, nyampak panto rohanganna geus muka, tur jerona geus pasurawut.

“CPU nu aya dibongkaran, teras lebetna dicarandakan. Ari késing CPU-na mah teu dicandak, da ridueun rupina mah,” cék Agus Kusnandar, salah saurang guru di éta sakola ka wartawan.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...