Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibBeja ti LapangKemis, 05 Désémber 2013 15:29

Sergio van Dijk Hayang Pindah Kleup, Lain Pasualan Keur Persib!

Ku Amra Iska
SN
Sérgio van Dijk maké nomer 10 di Pérsib Bandung. [Potret: sport.detik.com]

(SundaNews, Bandung) Pamaén Persib Bandung Sergio van Dijk ngaku hayang pindah kleup. Malah cék palatih Persib mah, Djadjang Nurdjaman, van Dijk téh geus ngomong ti saprak training camp (TC) di Ciamis kénéh. Ka liga Iran, hayang pindahna téh. Aya nu nyebutkeun hayang ka Turki deuih.

Ari keur Djadjang mah, niat van Dijk téh teu jadi bangbaluh. Ngan, kahayangna mah van Dijk téh jinek dina paniatanana. Ku lantaran geus teu pati betah téa, van Dijk geus mimiti tara milu latihan. “Pami ditaros ku wartawan mah ngangkenna téh kirang séhat. Padahal hoyong ngalih. van Dijk mah sok pulah-pilih mun latihan téh deuih,” pok Djadjang ka wartawan, Kemis (5/12/2013).

Sual pindahna van Dijk, teu kabéh pihak sabudeureun Persib sapuk. Komisaris PT Persib Bandung Bermartabat (PT PBB) kayaning Kuswara S Taryono SH MH, upanama, nandeskeun yén sual pindah kleup keur van Dijk teu sagampang malikkeun dampal leungeun. Lantaran manéhna kaiket kénéh kontrak sataun deui. Atuh kaputusanana gé can bisa kaluar, da masih kénéh disawalakeun.

Lain deui jeung sikep Bobotoh Maung Bandung Bersatu (Bomber). Sakumaha ditepikeun ku pupuhu Bomber, Asep Abdul, dina méngbal mah teu anéh pundah-pindah kleup keur pamaén téh.

“Kapan dina méngbal profesional mah, salian ti karir téh aya hal sanés nu janten tinimbangan. Ku kituna, nya badé kumaha deui?” cénah.

Minangka bobotoh, Asép mah ngan saukur bisa nganuhunkeun kana naon rupa nu geus dibikeun ku van Dijk keur Persib. Sabab, rék aya rék euweuh van Dijk di Persib, pamor maung bandung mah moal laas kitu baé.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...