Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaUmumSalasa, 03 Désémber 2013 10:26

Bisa Bolay Mun Taya Parobahan

Nyoba-nyoba Muka Dua Jalur di Jalan Kepatihan

Ku Amra Iska
SN
Jalan Kepatihan bakal dua jalur. [Potret: jabar.tribunnews.com]

(SundaNews, Bandung) Satutas ditinggalkeun ku para PKL, sapanjang Jalan Kepatihan téh lénglang jeung katangén lalega. Nya dimangpaatkeun ku nu markirkeun kandaraan jeung marangkalna tukang béca. Ari pasualan macét mah tacan kaungkulan. Geusan ngudar kamacétan, pamaréntah rék nyoba-nyoba ngalumakukeun dua arah di Jalan Kepatihan salila saminggu—ti poé Senén (2/12/2013) nepi ka poé Ahad (8/12/2013).

“Jalan Kepatihan kaétang lébar, sareng tos kosong ku PKL. Sok sanaos muka dua jalur, katawisna jalan téh lega kénéh. Nanging kanggé minggon ieu mah mung nyobian heula, saterasna baris diilo deui. Pami hasilna nyugemakeun, tangtos tiasa berlaku saterasna. Tapi pami taya parobihan mah, nya mending sajalur deui waé,” cék Kapala Dinas Perhubungan Kota Bandung, Ricky Gustiadi, ka wartawan.

Enas-enasna mah rarancang muka dua jalur di Jalan Kepatihan téh hasil rapat koordinasi antara pihak kapulisian jeung Dishub Kota Bandung. Demi udaganana, sugan bisa ngudar pajeujeutna kamacétan nu sok lumangsung di éta jalan. Jadi, mun dua jalur mah kandaraan nu jolna ti Jalan Déwi Sartika rék ka Jalan Oto Iskandar di Nata téh teu kudu nguriling heula ka Asia Afrika, tapi kari ngénca ka Jalan Kepatihan laju nobros ka Jalan Oto Iskandar di Nata.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...