Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaUmumSenén, 04 Novémber 2013 04:33

Ridwan Kamil jeung Evie Shaleha Nalingakeun Tés CPNS

Ukur 30 Persen Honorer Nu Bakal Ditarima Jadi CPNS

Ku Yus R. Ismail
SN
Evie S. Shaleha [Potret: Maruta Bayu]

(SundaNews, Bandung) Tina 2.231 tanaga honorer kategori II Kota Bandung, ukur 30 persen anu bakal diarima jadi calon pagawé negeri sipil (CPNS). Tapi kapastianna masih gumatung tina  hasil seleksi kompetensi anu diayakeun ku  Badan Kepegawaian Nasional (BKN).

Dina poé Ahad (3/11/2013), para tanaga honorer kategori II milu tés séléksi. Pikeun Pemkot Bandung, digelar ujian di watara tempat, nyaéta di SMKN 1, SDN Banjarsari, SDN Merdeka, SMPN 2, jeung SMPN 5. Ijian  sempet ditalingakeun ku  Wali Kota Bandung Ridwan Kamil, anu dibarengan ku Kepala Badan Kepegawaian Daerah (BKD) Kota Bandung Evie S Shaleha.

Nurutkeun Evie S Sheleha,  kabéhanana aya 118 rohangan. Aya 36 peserta anu henteu milu tés, sarta  kartu pesertana ditahan. Aya ogé anu mundur, jeung aya anu henteu nyumponan sarat administrasi. Evie nyebutkeun yén   formasi tacan ditangtukeun, tapi sacara nasional, ukur 30 persen anu bakal lulus. Bubutuh pagawé di Pemkot Bandung, ngahontal angka 2.400 urang. Kuota ditangtukeun ku pamaréntah pusat. Tapi ngeunaan jumlahna sabaraha urang,  masih nungguan informasi ti Menteri Pendayagunaan Aparatur Negara.***

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...