Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaUmumSenén, 04 Novémber 2013 03:36

Budi Santoso: “Kamungkinan Lain Korban Rampog,”

Layon Wanoja Tionghoa Dina Koper, Ngambang di Walungan Cinyuruk

Ku Hadi Seto
SN
Layon wanoja Tionghoa dina Koper [Potret: Warta Kota]

(SundaNews, Bogor)  Saurang wanoja anu jadi korban panandasaan kapanggih dina koper di walungan Cinyurug, Desa Cibadung, Kacamatan Gunung Sindur, Bogor, Saptu (2/11/2013). Layon di jero koper mimiti kapanggih ku Anin (40), warga  Desa Cibadung, RT 01/03, Gunung Sindur, basa Anin rék nguseup. Basa mimiti kapanggih, koperna digembok ku gembok warna konéng emas. Nepi ka poé Ahad (3/11/2013)  idéntitasna masih kénéh tacan kaungkab. Tacan aya kulawarga  korban anu lapor ka pulisi, sanajan skestsa jeung ciri-cirina geus diémbarkeun. Nilik kana rupana, diperkirakeun saurang wanoja Tionghoa.

“Nepi ka Ahad peuting, tacan aya kulawarga anu ngarasa nkaleungitan tur ngalapor ka pulisi atawa ka  RS Polri Kramatajati, tempat  layon  diotopsi,” kitu ceuk Kanitreskrim Polsek Gunung Sindur, Ajun Komisaris Budi Santoso, Ahad tipeuting.

Nurutkeun Budi Santoso,  pikeun ngungkab  identitas korban, pulisi geus nyebarkeun ciri-ciri korban, katut foto layon ka sawatara polsek di jajaran Polda Jabar jeung Polda Metro Jaya. Sajabana ti éta, disebar ogé di tempat karaméan

Pulisi boga dugaan éta wanoja téh  lain korban perampokan, lantaran anting dina cepilna ogé masih kénéh aya.  Dikira-kira, éta layon wanoja téh  geus aya kana tilu poéna,  sabab kondisi awakna geus ngabareuhan.  Dina wakna aya 16 raheut tapak pakarang.

Dina rarancangna, poé ieu Tim Jatanrasa Ditkrimum Polda Jabar jeung Satrekrim Polres Bogor rék ngayakeun olah TKP, kalayan tujuanna nyiar  barang bukti séjénna anu bisa baé masih kénéh aya. 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...