Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaUmumAhad, 27 Oktober 2013 12:57

Diantarana Kacerek PNS di Rindam VI Brawijaya.

Nu Rarucah di Hotél Tasikmalaya, Digerebeg Razia Gabungan

Ku Nurna Larasmana
SN
Ilustrasi [Potret: Maruta Bayu]

(SundaNews, Tasikmalaya) Opat pasangan rucah kajaring  razia gabungan anu digelar ku  Pulisi, TNI, jeung Polisi Militer di sawatara hotél melati jeung hotel berbintang di Tasikmalaya, Jawa Barat. Salahsahiji anu diamankeun nyaéta  PNS anu mancén di Rindam VI Brawijaya.

Saurang PNS anu kacerek keur indehoy di hotél Kesehatan, Jalan Mitra Batik, mimitina  teu daékeun némbongkeun identitas KTP, kalah nyebutkeun  yén manéhna ti kesatuan Kodam Jaya Cililitan, sarta  ngaluarkeun  KTA. Ku lantaran caritaanna pabaliut, antukna éta PNS Rindam VI Brawijaya téh dipasrahkeun ka Denpom. Kitu dumasar kana katerangan Kabag Ops Polres Tasikmalaya, Kompol Indra Budi, Saptu (26/10/2013) peuting.

Razia anu digelar  ti mimiti jam 21.00 WIB nepi ka 23.30 WIB, sasaranna  nyaéta Hotel Merdeka, Kesehatan, Santosa, Mandalawangi, Ramayana, Setuju, Linggajaya, jeung Hotel Wijaya Kusumah.

Pasangan anu anyar kawin tur keur meujeuhna  bulan-madu ogé di hotel Mandalawangi, milu digiringkeun ka  Polresta Tasikmalaya. Éta razia diayakeun keur ngurangan angka peredaran miras di hotel. Tapi anu kacerek kalah  pasangan rucah jeung anu kawin  siri. Sakabéh anu kajaring razia ditibanan pidana tipiring (tindak pidana ringan). 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...