Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaUmumAhad, 27 Oktober 2013 11:12

Pulisi Curiga Aya Tersangka Séjén

Budak Kelas 4 SD Digadabah jeung Kamungkinan Dijual ka Lalaki Séjén

Ku Lia R
SN
Ilustrasi [Potret: m.okezone.com]

(SundaNews, Bandung) Kaniaya pisan, téga ngagadabah budak kelas 4 SD, R (26) antukna ditéwak Polrestabes Bandung (14 Oktober 2014). Tapi pulisi curiga aya tersangka séjénna, ku lantaran ieu kasus masih keur dikembangkeun. Kitu nurutkeun Kasatreskrim Polrestabes Bandung AKBP Trunoyudho Wisnu Andhiko, di Mapolrestabes Bandung, Jalan Jawa, Sabtu (26/10/2013).

Dicerekna R dimimitian ku ayana laporan hiji indung anu ngaranna  Suzan. Suzan kaleungitan  budakna ti  tanggal 9 September mula. Harita budakna anu kakara kelas 4 SD téh tacan kénéh mulang ti saprak ulin ka imah ninina di wewengkon Metro, Soekarno Hatta, Bandung.

Saterusna pulisi nyerek R. Dumasar kana pangakuan R,  manéhna ngaku geus kungsi ngagadabah éta budak SD dua kali. Henteu samet dinya, pihak keluarga ogé boga kayakinan R geus ngalacurkeun budakna,  dina harti dijual ka jalma séjén, lantaran leungitna leuwih ti sabulan. Hal éta téh dumasar kana tapaklacak komunikasi nu nyampak dina  handphone bogana R.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...