Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaUmumAhad, 27 Oktober 2013 05:36

Masarakat Geus Gulinggasahan ku Ketak Brutal Géng Motor

Géng Motor Nu Ngalakukeun Kriminal Baris Dibedil Sukuna

Ku Maruta Bayu
SN
Geng motor kriminal baris ditembak [Potret: lustrasi /dtk]

(SundaNews, Bandung) Pulisi mimiti némbongkeun sihungna ku cara némbongkeun sikep nu tandes dina nyanghareupan géng motor anu ngalakukeun tindak kriminal. Upama aya géng motor anu geus ngageumpeurkeun masarakat, pulisi moal asa-asa rék ngabekaskeun  pélorna, némbk géng motor nu ngalakukeun krimininal.

Hal éta téh ditandeskeun ku Wakapolrestabes Bandung AKBP Awal Chaeruddin di Mapolrestabes Bandung, Jumaah (25/10/2013). Nurutkeun Awal,  laku kriminal géng motor anu ngabahayakeun bakal dilumpuhkeun ku cara ditémbak sukuna. Puguh baé naon rupa anu ketak  represif pulisi téh  dijalankeun ku alatan aksi kajahatan di jalan anu ngalinetkeun barandalan géng motor  beuki pikahariwangeun jeung ngancam kasalametan  masarakat. Ku kituna, ceuk Awal kénéh, anggota polisi jajaran Polrestabes Bandung moal asa-asa ngabasmi  géng motor anu brutal.

Awal ngarasa yakin yén sikep tepresif anggota pulisi ngalawan géng motor un ngabahayakeun masarakat tangtu bakal dirojong ku masarakat. Komo deui lamun géng motor nu mekel pakarang, piraku teuing pulisi rék cicingeun. Pulisi bakal nindak kalayan moal asa-asa, sarta siap ngabekaskeun pélor ka géng motor nu tindakanna geus dianggap kaleuleuwihi.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...