Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaPulitikAhad, 27 Oktober 2013 05:17

Nyanghareupan Pemilu 2014

SMS SBY jeung Pencitraan Buku "Pro Rakyat"

Ku Hadi Seto
SN
SBY [Potret: Antara/ Yudhi Mahatma]

(SundaNews, Jakarta) Lain sa-SMS-SMS-na, da anu ngirimna ogé Presiden Soesilo Bambang Yudhoyono alias SBY. Sabenerna éta SMS téh ditujukeun ka para kader Partéy Démokrat. Tapi teuing kumaha, éta SMS jadi sumebar kamamana tur antukna SMS internal partéy téh bet dikonsumsi ku publik. Eusi SMS SBY téh nyaéta: ”Bersatulah, Kerja Keras dan Turun ke Bawah”. Tangtuna ogé dina raraga nyanghareupan Pemilu 2014.

Eusi SMS ti SBY téh mémang unina kitu, sarta mémang bener dikirim ku SBY, sakumaha anu ditétélakeun ku anggota Dewan Pembina Partéy Démokrat, Pramono Edhie Wibowo  ka wartawan di SICC, Bogor, Jawa Barat, Saptu (26/10/2013). Nurutkeun Pramono, sajabana ti pesen éta, aya deui pesen SBY séjénna, nyaéta para kader Partéy Démokrat dipuhit kudu nepikeun kasuksésan pamaréntah ka rayat. Ku cara kitu, dipiharep bakal ngondang simpati rayat ka Partéy Démokrat.

Tarékah séjénna ku ngabagikeun  buku anu judulna ”Pro Rakyat”. Éta buku ngamuat  kumpulan kagiatan salila kapamingpinan SBY. Kitu sakumaha anu ditétélakeun ku ieu manten KSAD.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...