Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaPulitikAhad, 27 Oktober 2013 03:49

Kaungkab Dina Sidang Kasus Luthfi Hasan

Anjrit, Anggota DPR ti PKS Kudu Setor 20 Juta ka Partéy

Ku Hadi Seto
SN
Saban Bulan, Setor Rp 20Juta ka Partey [Potret: net]

(SundaNews, Jakarta) Kaungkab aya kawajiban setor duit anggota Dewan Perwakilan Rakyat ka partaina. Hal ieu sakumaha anu kagambarkeun dina  sidang suap kuota impor daging, kalayan terdakwana Luthfi Hasan Ishaaq, Kemis (24/10/2013). Hakim Pengadilan Tindak Pidana Korupsi Jakarta, Nawawi Pomolango, nanyakeun leuwih écés ngeunaan  kawajiban anggota DPR pikeun nyetor duit ka partaina. Nawawi nanyana ka  Budiyanto, Ketua Dewan Pimpinan Pusat Bidang Pengembangan Kepemimpinan Partai Keadilan Sejahtera (PKS),  anggota DPR, anu ngaganti Luthfi Hasan.

Budiyanto nyebutkeun yén salaku anggota Déwan, aya dua kawajiban anu perelu dibayarkeun téh, nyatana ka dewan pimpinan pusat jeung ke fraksi di DPR.  Ka fraksi gedéna Rp 2 juta, jeung ka DPP Rp 20 juta.

Naha sabaraha atuh penghasilah Budiyanto? Ieu anggota DPR Komisi Pertahanan téh ngakukeun dina sabulanna meunang duit  Rp 59 juta. Éta beubeunangan sakitu téh tacan kaasup waragad ka luar nagri.

Budiyanto dihadirkeun kana sidang, minangka  saksi dina persidangan terdakwa Luthfi Hasan Ishaaq, dina kasus suap kuota impor daging sapi. Budiyanto ogé kanyahoan meuli imah di kompleks anu sarua jeung Luthfi, nyatana di Jalan Batu Ampar, Condet, Jakarta.***

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...