Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaSosial BudayaSalasa, 22 Oktober 2013 14:39

Sawaréh-sawaréh Préman di Kota Bandung Kacerek Pulisi

Ku Amra Iska
SN
Ilustrasi. [Potret: jabar.tribunnews.com]

(SundaNews, Bandung) Beuki hankeut baé ponggawa Polréstabes Bandung enggoning numpes saniskara panyakit masarakat. Préman upamana, teu saeutik nu dicerek sarta dibawa ka kantor pulisi. Di Pasar Andir waé aya kana limana, préman nu hasil kacerek téh. Cénah mah éta préman téh remen ngaganggu, boh ka padagang boh ka nu biasa balanja.

Préman nu limaan téh Budi (35), Iman (25), Anwar (35), Wahyu (18), jeung Bayu (18). Kawilang barudak ngarora kénéh. Basa pulisi nyéréd maranéhna Salasa (22/10/2013) janari, kabéh gé taya nu bisa wejah. Éstu pasrah sadrak kana naon nu karandapan.

“Sali ieu mah api-apina téh icalan cai ka padakang. Tapi da kituna téh bari puksa-paksa. Bari pangaosna teu euleum-euleum. Pami aya nu teu mésér, atuh barang dagangan téh sok teras diacak-acak, diawur-awur. Ayeuna status hukumna nuju diprosés kénéh, margi tos ngaganggu katingtriman balaréa,” cék Kabag Ops Polrestabes Bandung, AKBP Diki Budiman, ka wartawan, Salasa (22/10/2013).

Mun ngarunut kana Pasal 335 KUH Pidana, nu eusina nétélakeun yén sing saha baé jalmana nu geus ngahaja paksa-pirusa sangkan nu lian ngalakukeun hiji pagawéan, tanwandé bakal narima ganjaranana. Cék Diki Budiman mah, nu limaan téh aya kamungkinan nampa hukuman bui sataun lilana. 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...