Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaSosial BudayaSalasa, 22 Oktober 2013 14:38

Réklameu Larangan Sedekah keur Baramaén Ruksak jeung Leungit

Ku Amra Iska
SN
Salah sahiji reklameu nu nyesa. [Potret: jabar.tribunnews.com]

(SundaNews, Bandung) Heuluet tilu poé ti basa dipasang, sawatara spanduk larangan barangbéré ka baramaén leungit tina tempatna. Nu leungit téh di antarana baé nu di parapatan Leuwipanjang-Soekarno Hatta, parapatan Moh. Toha-Cigéréléng, sabudeureun Tegallega, jeung parapatan Gatot Subroto.

Lian ti nu leungit, aya nu ruksak deuih. Di antarana nu dipasang di Jalan Ahmad Yani jeung Jalan Acéh. Demi spanduk nu ngahaja dipasang kalayan maké waragad pamaréntah Kota Bandung téa, kabéhna aya 70 lambar, di 30 tempat sa-Kota Bandung.

Ieu kajadian téh puguh wé mutuh matak prihatin keur masarakat mah. Babakuna mun ngingetkeun kana badagna waragad nu dipaké pikeun nyitak spanduk. Ari pék, kapakéna téh ngan sakeudeung pisan.

“Katingalna mah ieu téh wujud perlawanan ti para baramaén ka pihak pamaréntah Kota Bandung. Ku kituna, kalintang saéna pami pamaréntah nimbang-nimbang deui kana kawijakanana, da geuning taya tapakna. Kalah ngalelebar waragad wungkul,” cék Hérman, salah saurang masarakat nu nganjrek di Cibaduyut. 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...