Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaSosial BudayaKemis, 10 Oktober 2013 08:58

Pamilonna Lengkep ti Unggal Kabupatén/Kota

Citra jeung Andi Pinilih Mojang-Jajaka Jawa Barat 2013

Ku Amra Iska
SN
Peuting panungtung milih mojang-jajaka Jawa Barat 2013. [Potret: jabar.tribunnews.com]

(SundaNews, Bandung) Kabéhna 27 pasang, mojang jeung jajaka. Kabéh adu kamonésan, geusan jadi pinunjul mojang-jajaka Jawa Barat 2013. Rupa-rupa nu dipeunteunna téh. Ti mimiti kaparigelan nari, kaéndahan fashion show, nepi ka ngajawab rupaning pertanyaan di para juri.

Taun ieu mah acara milih mojang-jajaka Jawa Barat téh lumangsung di Sasana Budaya Ganésha, atawa Sabuga téa, nu perenahna teu jauh ti kampus Institute Téknologi Bandung (ITB). Atuh beuki ramé baé acara téh, da lian ti mintonkeun nonoman nu gareulis-garandang-palinter téh, mintonkeun artis kayaning Rita Tila jeung Ébiet Beat A deuih.

“Nu matak langkung reueus téh, taun ieu mah tiap kabupatén/kota sa-Jawa Barat ngintunkeun utusanana, teu cara taun kamari. Pangandaran waé upamana, minangka kabupatén nu énggal mekar, ngintunkeun mojang sareng jajakana. Taun-taun sateuacanna mah aya waé hiji atanapi dua kabupatén/kota nu teu ngintunkeun pamilon,” cék Kepala Dinas Pariwisata dan Budaya Jawa Barat, Nunung Sobari ka wartawan, Rebo (9/10/2013).

Sanggeus nyorang rupaning ujian, antukna Citra Lestari ti Kabupatén Kuningan kapilih jadi mojang Jawa Barat 2013. Demi jajakana, ragragna téh ka Andi Permana Sidik, nonoman urang Kabupatén Bandung. Atuh Citra jeung Andi téh boga hak geusan narima pangajén nu wujudna mangrupa motor (hiji séwang), duit pembinaan, tikét pesawat, voucher mondok di hotél berbintang, jeung rupaning barang ti unggal sponsor. Leuwihna, nu duaan téh jinek jadi duta pariwisata Jawa Barat salila sataun ka hareup deuih.


Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...