Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibBeja ti LapangAhad, 29 Séptémber 2013 04:06

Pelatih Jajang Nurjaman Tetep Ngalatih Persib Bandung

Gagal di Menpora Cup, Tapi Préstasi di LSI Asup 4 Besar

Ku Maruta Bayu
SN
Prestasi Persib di LSLI 2013 kaitung hade [Potret: go-persib.com]

(SundaNews, Bandung) Manajemen Persib Bandung tetep baris mertahankeun Jajang Nurjaman alias Janur pikeun ngalatih Persib Bandung. Sanajan Persib gagal maju ka babak final Indonesian International Tournament (IIT) Menpora Cup, tapi préstasi Persib dina Liga Super Indonesia 2013 kaitung nyugemakeun, aya dina posisi ka-4. Dibandingkeun jeung prestasi Persib saméméhna, dilatih ku Janur, Persib ngalaman kamajuan. Ku kituna, Janur geus diputuskeun ku manajemen Persib pikeun ngalatih dina musim kompetisi nu baris datang.

Gagalna Persib Bandung nembus babak final téh ku lantaran ngalaman skor imbang, ngalawan juara liga Australia, Central Coast Mariners, kalayan skor ahir 3-3, dina  laga pamungkas turnamen anu digelar di Stadion Si Jalak Harupat Kabupaten Bandung, Salasa (24/9/2013).

Tilu gul Central Coast Mariners dijebloskeun ku Nick Fitzgerald dina menit ke-3, jeung dua gul séjénna diasupkeun ku  Marcos Flores dina menit ka-18 jeung 38. Demi tilu gol balasan Persib, diasupkeun  ku Kenji Adachihara dina menit ka-8, Parfait Mbida Messi dina menit ke-13, jeung Hilton Moreira dina menit ka-92.***

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...