Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaPulitikKemis, 19 Séptémber 2013 13:38

Kagok Geus Widi

Atalia Prataya Bakal Satia Ngaping Wali Kota

Ku Amra Iska
SN
Pangrojong kulawarga keur Wali Kota. [Potret: ridwankamil.net]

(SundaNews, Bandung) Ari ingkang garwa mah prahna nurut ka ingkang carogé. Carogé jadi pajabat téh, nu jadi garwa gé pakepukna teu jauh ti pajabat. Malah kalan-kalan sok leuwih riweuh batan carogéna deuih. Carogé buméla ka rayat, komo deui garwana. Keur Atalia Prataya mah, garwana Ridwan Kamil Wali Kota Bandung kiwari, jadi Ibu Wali Kota téh mutuh sarwa kasengker.

“Teu bébas milampah kagiatan pribadi ayeuna mah, da katambihan ku kawajiban merhatikeun masarakat Kota Bandung. Padahal teu kantos ngimpén-ngimpén acan janten istri Wali Kota. Malih kawitna mah teu widi carogé nyalon Wali Kota téh, sok sanaos ahirna mah léah,” cék Atalia ka wartawan, Rebo (18/9/2013).

Horéng réa kagiatan Atalia nu kudu ditinggalkeun téh. Upamana baé nembang, ngémcé, jeung babakuna nongkrong. Tapi da kudu rido cénah, bongan geus ngidinan carogéna jadi Wali Kota. Nu matak nepi ka léah méré idin téh, duméh kungsi milu aprak-aprakan ka pikampungan nu nya heureut nya rupek. Ti dinya réa nu meredih sangkan Kota Bandung boga pamingpin nu bisa jadi tempan sumalindung.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...