Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaSosial BudayaJumaah, 13 Séptémber 2013 11:21

Kahaat Bupati Garut Keur Rayatna

Ku Amra Iska
SN
Agus Hamdani, Bupati Kabupaten Garut. [Potret: jabar.tribunnews.com]

(SundaNews, Garut) Dibarengan ku sawatara dinas, salah sahijina Badan Penanggulangan Bencana Daérah (BPBD) Kabupatén Garut, Bupati Kabupatén Garut nepungan masarakat Kampung Cigastigirang, Desa Margaluyu, Kecamatan Leles; nu jadi korban bencana. Datangna téh teu léngoh deuih, mawa saniskara kaperluan masarakat kayaning kadaharan, keur bubutuh masarakat.

“Kami ngiring sungkawa ka kulawarga korban. Kum kanggé sadayana, mugi tetep iyatna, kantenan dina usum halodo. Margi rawan ku bencana. Teu kénging bongoh. Sing rajin marioskeun kompor sareng jaringan listrik,” cék Agus Hamdani, Kemis (13/9/2013).

Kadaharan nu geus dipasrahkeun ka masarakat téh kayaning béas, lengkep jeung pideungeunaeunana. Atuh nu séjénna mah pakakas imah, kasur, jeung réa deui rupana. Ku kituna deuih, saheulaanan mah, warga nu imahna béak kahuru seuneu mah saehulaanan milu nyiruruk di imah tatanggana.

Demi cukang lantaran nu ngabalukarkeun kahuruan, numutkeun katerangan ti Dikdik Héndrajaya minangka Pupuhu BPBD Kabupatén Garut, masih dipaluruh kénéh. Tacan tangtu iraha kapanggih kateranganana nu leuwih pasti.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...