Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaPulitikKemis, 12 Séptémber 2013 16:55

Geus Kapentés Manjur

Polwan Jadi Juru Tarima Sémah Istrénan Wali Kota Bandung

Ku Amra Iska
SN
Polwan mingkin penting. [Potret: the-marketeers.com]

(SundaNews, Bandung) Geus kapentés sababaraha kali, mun “neundeun” Polisi Wanita (Polwan) panghareupna dina gelaran acara rongkah, kaayaan téh sok terus lulus banglus. Nya ieu taktik nu rék dipaké ku Polréstabes Bandung dina ngamankeun hajat istrénan Wali Koka-Wakil Wali Kota Bandung nu ayar—Ridwan Kamil-Odéd M. Danial—ogé.

“Di luar bakal aya tilu lapis, kanggé ngamankeun téh. Lapis ka hiji di rohangan Paripurna. Kadua di buruan DPRD. Nu katilu di sabudeureun Balé Kota Bandung, Jalan Merdéka,” cék Kasubag Dalops Polrestabes Bandung, Kompol Kasmilan, (Kemis (12/9/2013).

Ari Polwan téa, baris diperenahkeun di rohangan Rapat Paripurna DPRD Kota Bandung. Sakalian bari jeung ngabagéakeun sémah deuih. Seuhseuhanana mah, cék Kasliman, merenahkeun Polwan di éta patempatan téh sangkan teu katangén serem. Ari di paluaran, Polréstabes geus méré pancén ka 17 perwira juru kadali. Unggal hiji perwira boga kawasa ka (paling saeutik) 40 urang (paling loba) 200 urang bawahanana. 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...