Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaPulitikSenén, 09 Séptémber 2013 15:31

Sugan Bisa Ngaluuhan Acara Istrénan

Méméh Diistrénan, Ridwan Kamil Rék Nepungan Dada Rosada

Ku Amra Iska
SN
Ridwan Kamil. [Potret: bandung.detik.com]

(SundaNews, Bandung) Karék Senén hareup Ridwan Kamil rék diistrénan jadi Wali Kota Bandungna téh. Dina harepanana, waktu serah tarima jabatan bisa kaluuhan ku Wali Kota saméméhna, Dada Rosada. Enya, ku lantaran kalibet kasusu korupsi, Dada téh kiwari nyirekem di LP Cipinang. Malah gedé kamungkinan moal bisa datang kana acara istrénan Wali Kota Bandung nu anyar.

Geusan ngudag harepan sangkan tinekanan, sok sanajan leutik kamungkinanana, Ridwan Kamil rék usaha heula meredih sangkan Dada meunang widi ti KPK, geusan mulang ka Bandung pikeun saheulaanan. Demi salah sahiji tarékahna, Ridwan geus panceg niat rék nepungan Dada ka LP Cipinang.

“Nembé dinten Rebo badé nepangan Pa Dada mah. Ari saleresna mah minggu kamari gé tos siap, nanging Pa Dada nuju aya jadwal pamariksaan ti KPK,” cék Ridwan di kantor perusahaanana, Urbane, di Jalan Cigadung Raya Barat, Senén (9/8/2013).

Niat séjén tina tékadna geusan nepungan Dada, nyaéta pikeun némbongkeun rasa hormat ka pamingpinna manten, nu nyepeng Bandung salila dua periode. Babakuna mah Ridwan téh hayang ngalap élmu Dada, nu hadéna. “Tina nu kirang saéna mah kantun nyandak hikmahna, supados teu kapilampah ku simkuring,” cenah.

Horéng, numutkeun Ridwan, saenyana mah jeung Dada téh kungsi sapaguron, buktina di SMAN 3 Bandung. Malah remen gunem catur patali jeung kamekaran sakola nu kungsi ngatik-ngadidik duanana. 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...