Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibBeja ti LapangSenén, 09 Séptémber 2013 11:44

Persib Bandung Geus Pasti Milu Ménpora Cup 2013

Ku Amra Iska
SN
Djanur keur mepeujeuhan pamaenna. [Potret: jabar.tribunnews.com]

(SundaNews, Cimahi) Sanggeus rada lila mandeg mayong, antara milu jeung henteu kana Ménpora Cup 2013, Persib Bandung geus jinek rék milu dina éta kompetisi. Éta kacindekan ditepikeun ku palatih Persib, Djadjang Nurdjaman, di Lapangan Pusat Pendidikan Polisi Militér (Pusdik Pom), Kota Cimahi, Saptu (7/9/2013).

“Mémang pami ningal waktos mah kirang pas ieu pertandingan téh, margi teu lami sarérésna jadwal ISL. Tapi, sok sanaos kitu, Persib tos pasti ngiring kana Ménpora Cup 2013. Sarengna deui, Persib baris bajoang kanggé maén nu pangsaéna,” cék Djanur.

Anapon jadwal pertandingan Ménpora Cup 2013 téa, sagemblengna kawas di handap.

Jadwal Ménpora Cup 2013

Grup A (Bandung)

1. Persib

2. Central Cost Mariners (CCM)

3. Sriwijaya FC

4. Tim Nasional U-23 Malaysia

 

Grup B (Malang)

1. Aréma Indonésia

2. Loyola Meralco Sparks FC (LMS)

3. Mitra Kukar

4. Persepam Madura

 

Jumaah (20/9/2013)-Bandung

Bubuka, jam 14.00

Persib vs Malaysia U-23 (siaran langsung dina MNCTV, jam 15.30)

CCM vs Sriwijaya FC (siaran langsung dina MNCTV, jam 18.30)

 

Saptu (21/9/2013)-Malang

Mitra Kukar vs Persepam Madura (siaran langsung dina MNCTV, jam 15.30)

Aréma Indonésia vs LMS (siaran langsung dina MNCTV, jam 18.30)

 

Ahad (22/9/2013)-Bandung

Malaysia U-23 vs CCM (siaran langsung dina MNCTV, jam 15.30)

Persib vs Sriwijaya FC (siaran langsung dina MNCTV,  jam 18.30)

 

Senén (23/9/2013)-Malang

Mitra Kukar vs LMS (siaran langsung dina MNCTV, 15.30)

Persepam vs Aréma Indonésia (siaran langsung dina MNCTV, jam 18.30)

 

Salasa (24/9/2013)-Bandung

CCM vs Persib (siaran langsung dina MNCTV, jam 15.30)

Sriwijaya FC vs Malaysia U-23 (siaran langsung dina MNCTV, jam 18.30)

 

Rebo (25/9/2013)-Malang

LMS vs Persepam (siaran langsung dina MNCTV, jam 15.30)

Aréma Indonésia vs Mitra Kukar (siaran langsung dina MNCTV, jam 18.30)

 

Saptu (26/9/2013)-Malang

Final Juara Grup A vs Juara Grup B (siaran langsung dina MNCTV, jam 17.00)

Panutup, jam 19.30 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...