Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaÉkonomiJumaah, 06 Séptémber 2013 15:44

Pamaréntah Keur Narékahan Kénéh

Padagang PIC Bakal Meunang Pangdeudeul Modal

Ku Amra Iska
SN
Sésa PIC nu kahuru. [Potret: jabar.tribunnews.com]

(SundaNews, Cianjur) Sakur nu dagang di Pasar Induk Cianjur (PIC)—dina waktu nu bakal datang—baris nampa pangdeudeul modal ti pamaréntah. Sikep pamaréntah Kabupatén Cianjur téh taya lian ti méré solusi pikeun masarakatna, sabada PIC dihuru seuneu sawatara waktu ka tukang.

“Masih kénéh milari pos nu pas kanggé dipasrahkeun ka para padagang. Tangtos nu luyu sareng hancenganana. Sarengna deui, naha waragad anu dipasrahkeun téh sipatna hibah atanapi minangka sametan,” cék Kapala Dinas Perdagangan dan Perindustrian (Disperindag) Kabupatén Cianjur, Himam Haris, Jumaah (6/9/2013).

Salian ti waragad nu sumberna ti APBD, Pamaréntah Kabupatén Ciarjur keur narékahan gawé bareng jeung pihak perbakan deuih. Demi wangun gawé barengna, merih ka pihak bang sangkan méré jalan ka masarakat geusan ngawewegan modalna, utamana nu béak pisan kahuru ku seuneu.

“Anapon pamaréntah provinsi insya Alloh bakal ngabantos. Naning, angkana mah teu acan tangtos; naha ageung atanapi alit. Ku kituna, pedagang kedah ngajengkeun proposal sakumaha kaperyogianana, margi kaperyogian tiap jalmi tangtos moal walatra,” cék Himam.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...