Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaSosial BudayaRebo, 04 Séptémber 2013 15:36

HTI Jawa Barat Tandes Nampik Miss World 2013 di Indonésia

Ku Amra Iska
SN
HTI Jabar ngepung Gedong Sate. [Potret: bandung.detik.com]

(SundaNews, Bandung) Gelaran Miss World 2013 nu lumangsung di Indonésia tacan simpé tina adu rényomna balaréa. Aya nu sapuk. Aya ogé nu nampik sapajodogan, teu rido. Malah Hizbut Tahrir Indonésia (HTI) Jawa Barat mah nepi ka tamplok ka jalan geusan ngagelar aksi balaréa. Kira 500 urang réana. Demi nu dijugjugna Gedong Saté, tempat Gupernur Ahmad Héryawan dines sapopoé.

“Mana nampik téh da ieu acara teu langkung ti wangun éksploitasi kana pisik kaom wanoja. Miss World tos ngajejeléh harkat katut martabat kaom wanoja. Kalihna ti kitu, ieu acara gé mung saukur kanggé ngaronjatkeun kauntungan indusri wungkul,” cék Humas HTI Jawa Barat, Luthfi Afandi, Rebo (4/9/2013).

Keur Luthfi mah nampik Miss World 2013 téh lain persoalan maké erok péndék atawa henteu. Lantaran jejer beauty with a purpose jeung 3B (Beauty, Brain and Behavior) ngan saukur pupulasan. Ku kituna tetep kudu ditampik.

“Dumasar kana adeg-adeg nu tos jelas, kami merih ka pamaréntah supados ngabolaykeun gelaran Miss World 2013 di Indonésia. Cabut surat idinna! Atuh Gupernur Jawa Barat, Ahmad Héryawan kudu tandes nampik ieu acara, margi baris lumangsung di Sentul,” pok Luthfi deui, tandes naker.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...