Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaPulitikJumaah, 16 Agustus 2013 05:57

Tarekah H. Iing Ngadeukeutan Kaum Nonoman, Dina Nyanghareupan Pilkada

Wakil Bupati Ciamis Ngaresmikeun Acara Karang Taruna di Rancah

Ku Ricky A. MardjadinataRicky A. Mardjadinata
SN
H. Iing dina acara Karang Taruna [Potret: Ricky]

(SundaNews, Ciamis) Wakil Bupati H. Iing Syam Arifin muka kagiatan Karang Taruna di Desa Kiarapayung kacamatan Rancah, Kab. Ciamis Rebo (14/8/ 2013) nu ngayakeun kagiatan olahraga ‘Adventure’, bakti sosial, jeung pangobatan haratis.

Numutkeun Iing, anu ogé mangrupa calon bupati Ciamis periode 2014-2019 nomer urut 1 ti pasangan ‘SAJIWA’ (Iing Syam Arifin – Jeje Wiradinata),  anjeuna ngarasa kataji ku ayana ieu kagiatan, sok sanajan diayakeuna di daérah pilemburan Kac. Rancah. Kilang kitu,  Iing muji  kaparigelan jeung kreativitas anggota Karang Taruna dina ngayakeun acara olahraga jeung bakti sosial.

“Dina raraga milangkala Republik Indonesia anu ka 68  taun 2013 ieu, mudah-mudahan kagiatan ieu bisa ningkatkeun nilai-nilai persatuan  jeung kesatuan dina jiwa generasi bangsa.” pokna Iing dina biantarana.

Numutkeun Nanang, salaku ketua panitia anu sakaligus ketua Karang Taruna Tunas Tiara Kac. Rancah, kagiatana ‘Adventure’ jeung bakti social ieu mangrupakeun runtuyan kagiatan dina raraga milangkala RI anu ka-68. Nu milu aub dina acara Adventure ieu lain warga Ciamis wungkul, tapi aya oge peserta ti Purwokerto, Majalengka, Sumedang, jeung Kuningan.

Demi pikeun pangobatan cuma-cuma, mangrupakeun hasil gawé bareng PMI Ciamis-Banjar, Ikatan Dokter Indonesia Kab. Ciamis nu ngayakeun mangrupa pamariksaan kasehatan pikeun warga.

 


Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...