Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaPulitikJumaah, 16 Agustus 2013 05:41

Opat Pasangan Calon Bupati-Wakil Bupati Kuningan Siap Makalangan

Ku Tirta Jaka
SN
Deklarasi Pasangan Bupati & Wakil Bupati Kuningan [Potret: Tirta]

(SundaNews, Kuningan) Opat pasangan calon Bupati-Wakil Bupati Kuningan, geus sayagi pikeun milu makalangan dina Pemilu Bupati-Wakil Bupati Kuningan periodeu 2013-2018 nu baris lumangsung 15 September nu bakal datang.

Éta opat pasangan calon bupati-wakil bupati,  geus néken surat kamufakata luyu jeung  peraturan, sarta perundang-undangan pemilu. Éta acara lumangsung dina acara Deklarasi Damai jeung Launching Pasangan calon Bupati-Wakil Bupati Kuningan, di GOR Ewangga, Poé  Saptu (3/8/2013).

Sababaraha kamufakatan nu ditéken diantarana baris tuhu kana jadwal, waktu jeung  tempat kampanyeu,  rapat umum boh  di luar rapat umum calon kepala daérah jeung wakil kepala daérah nu disaluyuan ku  pasangan calon jeung tim kampanyeu.

Séjén ti éta, arinyana nampik kana  sakur  tindakan kekerasan jeung anarkisme, béntrok fisik, money politik, sarta nyinglar sakur bentuk palanggaran séjénna nu baris ngarugikeun sakumna  pihak, boh papada calon bupati-calon wakil bupati, tim sukses, jurkam, para pendukung pasangan calon, simpatisan kelompok partai pon kitu  dukungan calon perseorangan.

Opat  pasangan calon Bupati-Wakil Bupati Kuningan peserta pemilu Bupati-Wakil Bupati Kuningan teh nyatana  nomor  urut 1  H. Momon Rochmana-Mamat Robby Suganda (Rochmat), nomer urut 2  H.Kamdan-Elit Nurlitasari Gani (HK ELIT Baik), nomer urut 3  Hj. Utje Ch. Suganda-H. Acep Purnama (UTAMA) jeung  nomor urut 4 H. Zaenul Mustafa Affandi-Cartam Sulaeman (ZAMAN).

Tina opat pasangan calon Bupati jeung Wakil Bupati Kuningan kasebut, dua pasangan diantarana diusulkeun ti jalur perseorangan, nyatana  pasangan H. Kamdan-Hj.Elit Nurlitasari (HK Elit Baik) jeuug pasangan H. Zaenul Mustafa Affandi-H. Cartam Sulaeman (ZAMAN).

Ketua KPU Kabupaten Kuningan, Endun Abdul Haq, miharep  proses pilkada Kuningan téh luamangsung lungsur langsar. Kusabab kitu, inyana meredih hususna  tim kampanyeu  sangkan tuhu kana aturan nu geus ditangtukeun.

"Sim kuring meredih ka sakumna masarakat Kuningan kanggo ngiring aub nyukesekeun lumangsungna pemilihan kepala daerah," pokna Endun.  


Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...