Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaÉkonomiJumaah, 19 Juli 2013 13:43

Bisa Jadi Nepi ka Lebaran

Cabé Beureum Domba Saharega Daging Sapi

Ku Amra Iska
SN
Cabé Beureum Domba. [Potret: jabar.tribunnews.com]

(SundaNews, Bandung) Nu mahal téh lain harega daging baé. Kayaning daging hayam jeung daging sapi. Dalah harega cabé rawit beureum domba gé sarua, mahal. Malah ampir saharega jeung daging sapi. Nyaéta ngahontal angka Rp 130.000,- sakilo. Lian ti lantaran undakna harega BBM, beuki marahalna harega téh bisa waé dipangaruhan ku meneran bulan puasa deuih.

“Ari langkung jinekna mah teu acan kapaluruh, patali sareng pangaos cabé domba nu sakitu awisna. Nu tangtos mah ayeuna haharegaan masih marahal kénéh. Daging hayam Rp 35.000,- sakilo, bawang beureum nérékél kana Rp 60.000,- sakilo deuih,” cék Sékretaris DPD Asosiasi Pengusaha Ritél Indonesia (Aprindo) Jabar, Hénri Héndarta ka wartawan.

Luhurna haharegaan aya kamungkinan netep nepi ka lebaran. Sabab pangabutuh balaréa sok mingkin mahabu. Ari harega, sakumaha cék hukum ékonomi, bakal hantem undak nuturkeun paménta balaréa nu mingkin réa.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...