Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaPulitikJumaah, 28 Juni 2013 20:44

Teu Jauh Béda jeung Vérsi Quick Count

Hasil Itungan KPU, Ridwan Kamil Tetep Unggul

Ku Amra Iska
SN
Ridwan Kamil-Oded M Danial. [Potret: bisnis-jabar.com]

 

(SundaNews, Bandung) Najan aya isedna jeung itungan quick count, itungan KPU gé nétélakeun pasangan Ridwan Kamil-Odéd M Danial minangka pinunjul Pilwalkot Bandung 2013. Raéhan sorana 434.130, atawa 45,24%. Kitu nu dibacakeun ku Sékretaris Pokja Pencalonan, Andri Nurdin, dina rapat pléno KPU Bandung di Bandung Convention Centre (BCC), Jalan Soekarno-Hatta, Jumaah (28/6/2013).

“Soara nu sah sadayana 959.647. Nu teu sah 42.864. Sadayana 1.002.511. Perkawis hasilna, nya ieu nu dipikahoyong ku urang Bandung. Démokrasi parantos lumangsung kalayan lancar. KPU parantos nyumponan tugasna sakumaha kedahna deuih,” cék Ketua KPU Kota Bandung, Apipudin.

Anapon hasil itungan KPU nu lengkepna kawas kieu:

1. Edi Siswadi-Erwan Setiawan 169.526 (17,67%).

2. Wahyudin Karnadinata-Tonny Apriliani 79. 728 (8,31%).

3. Wawan Dewanta-HM Sayogo 17. 901 (1,87%).

4. Ridwan Kamil-Oded M Danial 434. 130 (45,24%).

5. Ayi Vivananda-Nani Suryani 145.513 (15,16%).

6. MQ Iswara-Asep Dedi 73. 617 (7,67%).

7. Budi Setiawan-Rizal Firdaus 26.064 (2,72%).

8. Bambang Setiadi-Alex Tahsin 13.168 (1,37%).

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...