Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibGorowok BobotohKemis, 27 Juni 2013 16:13

Kembang Viking Kampus di Jalan Pasteur

Ku Amra Iska
SN
Aleutan Viking Kampus. [Potret: jabar.tribunnews.com]

(SundaNews, Bandung) Kungsi aya sangkaan, yén nu ngaruksak mobil pelat-B di Jalan Pasteur téh sawatara bobotoh Persib. Ayana éta sangkaan duméh kajadianana teu lila satutas beus Persib aya nu malédogan di Jakarta. Ti dituna mah males kanyeri. Mobil ruksak dibales ku mobil ruksak deui.

Ku ayana éta kajadian téh pikeun pamaréntah Kota Bandung mah ngarasa prihatin. Sabab bisa jadi wisatawan ka Bandung mingkin ngurangan. Hartina asupan kana kas pamaréntah gé ngurangan. Kitu sakumaha ditepikeun ku Dada Rosada sawatara waktu ka tukang.

Pikeun mastikeun kaamanan jeung kagenahan urang luar kota ngambah Kota Bandung, Viking Kampus bagerak geusan ngabagikeun kembang ka sakumna nu tutumpakan mobil pelat-B. Perenahna di Jalan Pasteur.

“Ieu gé minangka alat kanggé neda dihapunten ka urang Jakarta sareng sakumna nu nganggé kandaraan pelat-B, patali sareng kajantenan sawatara waktos ka pengker. Margi kalintang misadar réh nu gaduh mobil pelat-B téh sanés urang Jakarta atanapi The Jak wungkul,” cék koordinator Viking Kampus, Agi Yuda ka wartawan, Kemis (27/6/2013).

Saméméh miang ka Jl. Pasteur, anggahota Viking Kampus nyimpang heula ka Gedong PSSI Kota Bandung, Jalan Lodaya. Demi tujuanana, lian ti pikeun nanyakeun lajuning laku kasuk beus Persib, ngancam rék muru ka Jakarta deuih, mun PSSI teu méré sanksi keur Persija. 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...