Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaPulitikKemis, 27 Juni 2013 16:12

Naha Sarua Vérsi Quick Count jeung Vérsi KPU?

Muka Hasil Pilwalkot Kota Bandung 2013

Ku Amra Iska
SN
KPU Kota Bandung. [Potret: jabar.tribunnews.com]

(SundaNews, Bandung) Hajat pamilihan Wali Kota Bandung geus méh saminggu kaliwat. Kaitung geus cukup waktu pikeun KPU geusan ngumumkeun raéhan sora pamilonna. Naha bakal sarua jeung itungan beunang quick count? Atawa malah jauh pisan bédana?

Cék beunang quick count mah pinunjulna téh pasangan Ridwan Kamil-Odéd M. Danial kalayan raéhan sora 44,57 %. Laju disusul ku pasangan Édi Siswadi-Érwan Setiawan (17,64 %). Saterusna pasangan Ayi Vivananda-Nani Suryani (15,35 %), Wahyudin Karnadinata-Toni Apriliani (8,07 %), MQ Iswara-Asép Dédi Ruyadi (7,93 %), Budi Setiawan-Rizal Firdaus (2,94 %), Wawan Déwanta-M. Sayogo (2,16 %), jeung Bambang Setiadi-Aléx Tahsin (1,34 %).

Anapon hasil Pilwalkot beunang itungan KPU Kota Bandung baris kanyahoan poé Jumaah (28/6/2013). Cindekna dina Rapat Pléno Terbuka Rékapitulasi Penghitungan Suara Pilwalkot Bandung 2013.

“Kanggé pitempateunana di Bandung Convention Center (BCC), Jalan Soekarno-Hatta. Nu baris ngaluuhanana nu diulem wungkul, nyatana tim kampanye, saksi, pamilon, PPK kacamatan, muspida katut Panwaslu. Simpatisan mah teu kedah sumping,” cék Ketua KPU Kota Bandung, Apipudin, Kemis (27/6/2013).

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...