Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaPulitikSalasa, 25 Juni 2013 14:13

Mun Tulus Jadi Wali Kota Bandung

Poé Kahiji, Ridwan Kamil Rék Nyabut IMB PT EGI di Baksil

Ku Amra Iska
SN
Ridwan Kamil. [Potret: bandung.detik.com]

(SundaNews, Bandung) Ridwan Kamil, unggul sotéh dina Pilwalkot Kota Bandung 2013, karék vérsi quick count wungkul. Ngan biasana, hasilna téh tara jauh béda jeung itung-itungan vérsi KPU. Ku kituna, Ridwan geus ngararancang pigawéeun nu bakal diheulakeun dina emprona tulus kaistrénan jadi Wali Kota Bandung.

“Saupami téa mah étang-étangan KPU nyindekkeun sim kuring aya dina kaunggulan, nu pang payunna baris dilakonan téh nyaéta nyabut Izin Mendirikan Bangunan atanapi IMB PT EGI di Babakan Siliwangi,” cék Ridwan ka wartawan, Salasa (25/6/2013).

Nu ngajurung sikep Ridwan téh duméh katompérnakeun, sawatara masarakat hantem ngadongsok sangkan pamaréntah Kota Bandung nyalametkeun Babakan Siliwangi minangka leuweung kota. Ruang Terbuka Hijau (RTH) cindekna mah.

Anapon urusan hukumna, Ridwan moal hariwang, da sagala rupa ké aya résikona. Ngan, lian ti nohonan kahayang rahayat, Ridwan nganggap lastaraina leuweung kota leuwih penting batan hal séjénna deuih. Atuh sukur gé mun PT EGI sapamadegan, nu ka dituna moal réa rambat kamaléna deui.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...