Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibBeja ti LapangSaptu, 15 Juni 2013 18:34

Meunang Gedé ti Sriwijaya FC, Persib Bandung Unggah Peringkat

Ku Amra Iska
SN
Sergio van Dijk jeung Hilton surak bungah tos ngagulkeun. [Potret: jabar.tribunnews.com]

(SundaNews, Soréang) Nyanghareupan jawara liga taun kamari, Persib Bandung katangén taya karingrang. Salila dua babak pamaén teu weléh tanghinas. Taya kacapé lalumpat nguah lapangan. Atuh hasilna gé nyugemakeun. Persib unggul 4-0 ti tamuna, Sriwijaya FC. Demi mesin gulna, Sergio van Dijk ngabobol gawang lawan dua (2) kali, Hilton sakali (1), jeung M. Ridwan sakali (1).

Dina pertandingan nu lumangsung poé Saptu (15/6/2013) di Stadion Si Jalak Harupat téh, Sergio van Dijk mampuh ngagulkeun dina menit ka 60. Terus disusul ku Hilton menit ka 63. Heuleut sapuluh menit, nyatana dina menit ka 73, giliran M. Ridwan nu ngasupkeun bola ka gawang lawan. Basa pertandingan geus méh lekasan, Sergio van Dijk ngasupkeun deui. Jadi kaunggulan téh jejeg 4-0.

Nu matak sugema téh, lian ti bisa meunang kalayan skor nu gedé, ngaliwatan Sriwijaya FC dina klasemén sementara deuih. Persib peringkat ka tilu (47 poin), Sriwijaya FC kaopat (45).

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...