Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaAtikanJumaah, 07 Juni 2013 10:03

Digelar di SMP Angkasa Margahayu, Kabupaten Bandung

SDN Rancamanyar 3, Juara Umum Lomba Tangkas Olah Raga dan Seni (Albatros) III

Ku Lia R
SN
Lomba Tangkas Olah Raga dan Seni (Albatros) [Potret: okezone.com]

(SundaNews, Bandung) Pikeun anu katilukalina, Aréna Lomba Tangkas Olah Raga dan Seni (Albatros) III Taun 2013 anu digelar deui di SMP Angkasa Margahayu, Kabupaten Bandung (3/6/2013). Tina sakur lomba anu dipertandingkeun, antukna nganteurkeun SDN Rancamanyar 3 minangka juara umum. SDN Rancamanyar 3 mibanda hak pikeun narima  piala tetap jeung piala bergilir Komandan Lanud Sulaiman.

Anapon para pinunjul sacara lengkep lomba-lombana nyaéta dina Lomba PBB, Juara Utamana SDN Margahayu IV, Juara Madya SDN Cibeureum Mandiri 1, Juara Purwa SDN Angkasa XII, Juara Mula SDN Margahayu IX, Juara Favorit MI Muslimin. Juara PBB Dasar SDN Rancamanyar 3, Juara PBB Formasi SDN Rancamanyar 3, Danton pinunjul ti SDN Margahayu VII, Juara Lomba Miniatur Pesawat SDN Cibeureum Mandiri 1, Juara Lomba Seni TBTB/Tari, Lomba Pertolongan Pertama jeung Administrasi Pinunjul diborong ku SDN Rancamanyar 3, sarta Peserta panglobana ti SDN Margahayu IV.

Ieu kagiatan anu lumangsung sapoé jeput téh dibuka ku Komandan Lanud Sulaiman Kolonel Pnb Marsudiranto W., di  lapangan olahraga SMP Angkasa. Ieu acara diiluan ku peserta ti  15 SD sa-Bandung jeung Cimahi. Nurutkeun Marsudiranto, ku ayana ieu kagiatan dipiharep  sakumna peserta bisa mibanda sikep percaya diri, jasmani anu séhat, tegas, disiplin jeung tanggung jawab. Kitu ceuk  Marsudiranto dina rilisna, Senén (3/6/2013).

Kepala SMP Angkasa, Mayor Kes Ahadiat, S.Pd., nétélakeun yén  Albatros anu digelar katilu kalina téh  minangka ajang lomba pikeun ningkatkeun pangaweruh dina widang olahraga jeung seni, sarta pikeun wadah sosialisasi SMP Angkasa ka siswa SD/MI.

Demi jenis kagiatan lomba anu dipertandingkeun ngawengku  lomba Peraturan Baris Berbaris (PBB), Lomba TBTB, Lomba Pembuatan Miniatur Pesawat, jeung Lomba Pertolongan Pertama. Dina Lomba PBB, dipilih  Danton pinunjul jeung pikeun lomba tambahan ditangtukeun peserta favorit, peserta pangréana, jeung administrasi panghadéna.***

 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...