Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaPulitikJumaah, 07 Juni 2013 02:19

Tina Acara Medar Visi Misi jeung Program Kandidat Cawalkot-Cawawalkot Bandung

MQ Iswara-Asep Dedy Ruyadi: Rék Ngawangun Busline jeung Monorel

Ku Maruta Bayu
SN
Pasangan MQ Iswara-Asep Dedy Ruyadi [Potret: okezone.com]

(SundaNews, Bandung) Dina acara medar visi  misi jeung program cawalkot 2013 anu lumangsung  di rohangan rapat paripurna gedung DPRD Kota Bandung, Jalan Aceh, Kemis (6/6/2013), pasangan nomor urut genep, MQ Iswara-Asep Dedy Ruyadi medar visi misi jeung programna.

Ieu pasangan anu disingget IDE, henteu réa medar  visi misi jeung programna, ku lantaran rupaning pasualan anu jadi sorotanna sarua jeung anu dipedar ku kandidat séjénna anu leuwih tiheula medar visi misi jeung programna.

IDE siap  nuntaskeun rupaning pasualan di Bandung. Ti mimiti masalah kamacétan, transportasi, runtah, jeung ruksakna jalan. Iswara ogé miharep sangkan diberlakukeun aturan 3 in 1 dina jam anu ditangrukeun, di sajumlah ruas jalan kota Bandung. Iswara jeung Dedy ngarancang program ngawangun busline jeung monorel.

Ieu pasangan kandidat téh dirojong ku Partai Golkar, PDS, jeung 15 parpol nonparlementer.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...