Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaPulitikJumaah, 07 Juni 2013 02:16

Tina Acara Medar Visi Misi jeung Program Kandidat Cawalkot-Cawawalkot Bandung

Ridwan Kamil-Oded Danial: Rék Ngawangun Bandung Juara

Ku Maruta Bayu
SN
Pasangan Ridwan Kamil-Oded Danial [Potret: Pikiran Rakyat Online]

(SundaNews, Bandung) Dina acara medar visi  misi jeung program cawalkot 2013 anu lumangsung  di rohangan rapat paripurna gedung DPRD Kota Bandung, Jalan Aceh, Kemis (6/6/2013),  pasangan nomor urut opat Ridwan Kamil-Oded Danial (Rido) medar rarancangna.

Ieu pasangan kandidat anu dirojong ku PKS jeung GERINDRA téh nyebutkeun yén urang Bandung mibanda spirit ngawangun Bandung Juara. Bandung kudu kreatif, bébas macet, jeung bébas banjir. Ridwan, anu leuwih akrab digeroan Kang Emil, mibanda visi nyiptakeun Bandung minangka kota anu tumaninah, unggul, jeung raharja. Ieu pasangan mibanda misi pikeun ngayakeun penataan ruang, tata kelola pamaréntah anu transparan, ngawangun masarakat mandiri, jeung ngawangun perekonomian anu weweg.

Program anu bakal dijalankeun nyatana nambahan ruang terbuka hijau (RTH), taman tematik, ngawangun monorel, hiji lapangan sepak bola di saban kelurahan, jeung unit reaksi cepat jalan rusak di saban kacamatan. Emil nétélakeun yén  pamingpin kudu  daék  turun ke handap,  digawé babarengan sacara langsung jeung masarakat.


Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...