Bagikeun ka Lapak Facebook

Warta SundaPulitikJumaah, 07 Juni 2013 02:13

Tina Acara Medar Visi Misi jeung Program Kandidat Cawalkot-Cawawalkot Bandung

Edi Siswadi-Erwan Setiawan: Seja Ngawujudkeun Kota Jasa Anu Kréatif

Ku Maruta Bayu
SN
Pasangan Edi Siswadi-Erwan Setiawan [Potret: okefood.com]

(SundaNews, Bandung) Nyanghareupan pemilihan Walikota Bandung, dalapan pasang kandidat calon walikota (cawalkot) jeung calon wakil walikota (cawawalkot) Bandung nepikeun  visi misi jeung programna séwang-séwangan. Tina dalapan pasangan cawalkot, anu réa diguar téh ngeunaan  ruksakna jalan jeung  kamacétan patalimarga di kota Bandung. Méh sakur kandidat ngedalkeun jangjina pikeun nuntaskeun éta pasualan.

Acara  medar visi jeung misi téh lumangsung  di rohangan rapat paripurna gedung DPRD Kota Bandung, Jalan Aceh, Kemis (6/6/2013). Wakil Ketua DPRD Kota Bandung, Teddy Setiadi, mingpin lumangsungna éta rapat paripurna. Saban pasangan  kandidat anu bakal tarung dina  Pilwalkot 2013, dibéré kasempetan  pikeun ngadadarkeun visi misi jeung programna salila 15 menit.

Pasangan nomor urut hiji, Edi Siswadi-Erwan Setiawan (Eswan) meunang kasempetan munggaran. Duanana mibanda  visi pikeun ngawujudkeun Bandung minangka kota jasa anu kreatif jeung berdaya saing. Misi Eswan antarana ngundakeun  kualitas tata kota pamaréntahan anu  transparan jeung akuntabel, sarta nyadiakeun infrastruktur nu hadé. Eswan ogé  mibanda tékad pikeun ngundakeun kasejahteraan masarakat ngaliwatan program ngamekarkeun kewirausahaan, sarta ngawangun budaya kreatif pikeun ngarojong Industri kreatif anu beuki kompetitif.

Anapon program unggulan Eswan diantarana  nyadiakeun alokasi dana Rp.1.000.000 jeung Rp. 500.000 pikeun RW jeung RT sa-Bandung, alokasi dana samiliar pikeun program nuntaskeun kamiskinan di saban kelurahan, program béas gratis pikeun 62.000 warga miskin, jeung béasiswa keur 5.000 mahasiswa anu teu mampu. Eswan ogé siap ngabebenah  jalan nu ruksak, kamacétan, jeung banjir cileuncang.

Pasangan ESWAN dirojong ku tujuh parpol, anu diwengku ku Partai Demokrat, PPP, PKB, Hanura, PBB, PKRN, jeung PKPI.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...