Bagikeun ka Lapak Facebook

PersibBeja ti LapangJumaah, 07 Juni 2013 00:40

Pamaén Persib Siap Nyanghareupan PBR (Pelita Bandung Raya) Salasa Hareup

Persib di Posisi 4, Masih Gedé Kamungkinan Jadi Jawara

Ku Maruta Bayu
SN
Jajang Nurjaman, pelatih anyar Persib Bandung [Potret: persibholic.com]

(SundaNews, Bandung) Pelatih kepala Persib Bandung Djadjang Nurdjaman nétélakeun samulangna  Maung Bandung ngalakonan tur Jawa Timur, ngalantarankeun para pamaén mibanda réa kasempetan pikeun nataharkeun pertandingan ngalawan Pelita Bandung Raya (PBR), anu bakal lumangsung poé Salasa (11/6/2013) minangka laga ka-23 Persib dina Kompetisi Indonesia Super League (ISL) musim ayeuna.

Dua pertandingan pamungkas mémang kurang nguntungkeun pikeun Persib Bandung, mangsa tandang ka JawaTimur. Persib éléh 0-1 ku Arema Malang jeung éléh 1-2 ku Persegres Gresik United.

Akibatna,  posisi Persib beuki jauh tina persaingan marebutkeun posisi puncak di klasemen samentara Liga Super Indonesia. Persib tinggaleun  16 poin ku Persipura anu nempatan posisi puncak klasemen, sarta tinggaleun  tujuh angka tukangeun Arema anu nempatan posisi kadua.

Djanur (nénéhna Djadjang Nurdjaman) terus nyiar tarékah pikeun  ngundakeun méntal Firman Utina sabalad-balad. “Mugia Persib bakal leuwih hadé. Ayeuna ogé Persib masih nempatan posisi kaopat,” kitu ceuk Djanur di Mes Persib, Jalan Ahmad Yani Kota Bandung, Kemis (6/6/2013). Najan kaleungitan  genep angka dina dua pertandingan,  Djanur masih tetep rasa optimis Maung Bandung bisa marebutkeun  posisi puncak ISL.

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu:
  
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...